Obradović nije duhovit ni na Međunarodni dan šale: Jovanov odgovorio na optužbe SzS

Naprotiv, nasilje njegovih političkih partnera, ruši stabilnost Srbije i zemlju vuče unazad, uveren je Jovanov

  • 52

Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke kritikuje lidera Dveri Boška Obradovića zbog toga što je predsednika Aleksandra Vučića na današnjoj pres konferencioji optužio za nasilje, a upravo on (Obradović), tvrdi Jovanov, poznat je po nasilničkom ponašanju.

Obradović nije u stanju da bude duhovit ni na Međunarodni dan šale, aludira Jovanov na 1. april i današnje obraćanje Obravodića medijima i kaže da on Vučića optužuje za nasilje koje je sam činio, "kao i pre nekoliko meseci kada je pisao pismo Vladimiru Putinu".

Jovanov u saopštenju koje je dostavio medijima nabraja sve slučajeve nasilja čiji je počinilac bio Obradović, od napada na članicu RIK 2016. godine, nasilja prema novinarkama PINK-a, upada u kabinet predsednice Skupštine Maje Gojković, slučaja kad je Aleksandra Martinovića gađao kompjuterskim mišem na sednici skupštinskog odbora, upada u stanicu policije nakon izbora u Lučanima....

Pošto sve to nije bilo dovoljno, komentariše Jovanov, "Vučić je, a ne Obradović, Jeremić i Ðilas, prvi put od avgusta 1941. godine na Terazije doneo vešala, Vučić je, a ne Boško Obradović, polupao stakla na ulaznim vratima RTS-a..."

Printskrin: Savez za Srbiju

- Vučić je, a na Obradović, motorne testere doneo na RTS... a već sutradan tražio da se polupa prozor na kamionu koji je dovezao u Beograd, iz njega izvuče vozač koji neće da vozi preko policijskog kordona, a zatim u kamion ubaci neko ko je voljan da kamionom gazi policajce. Sve je to Vučić radio u sklopu akcije opkoljavanja predsednika države na njegovom radnom mestu - komentarisao je Jovanov, te primetio da, sve što je danas Obradović izgovorio nikako nije smešno uprkos tome što je rečeno Prvog aprila.

Naprotiv, nasilje njegovih političkih partnera, ruši stabilnost Srbije i zemlju vuče unazad, uveren je Jovanov i poručuje da će zubog toga 19. aprila u Beogradu demokratska, nacionalna, moderna, pristojna i poštena Srbija snažno, glasno i odlučno da kaže da joj je dosta "Obradovićevog, Ðilasovog i Jeremićevog divljačkog nasilja i maltretiranja".

Obradović je danas na pres konferenciji Saveza za Srbiju ponovio da su protesti "1 od 5 miliona" mirni i istakao nameru da takvi i ostanu, te dodao da ga je najviše zabrinuo poziv SNS pristalicama da se okupe ispred stranačkih centrala u danu kada su u Beogreadu održane demonstracije ispred Predsedništva i da "budu spremni da krenu za Beograd da se obračunaju s opozicijom".

- Kao da se želi izazvati jedna vrsta bratoubilačkog rata - kazao je Obradović.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    2. april 2019 | 07:21

    on nikad nije umeo da bude duhovit!

  • bananana

    1. april 2019 | 19:56

    Obradovicu, sramota me je da citam tvoje gluposti

  • bananana

    1. april 2019 | 19:56

    Obradović ništa drugo ne zna sem da kritikuje ,bolje mu je da ne priča-da ćuti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA