U POKS preleteli odbornici u više gradova i opština

U saopštenju POKS-a se navodi da su im pristupili odbornici u gradovima: Novom Sadu, Bečeju, Trsteniku, Arilju, Somboru, Temerinu, Srbobranu, Bačkoj Topoli, Kuli, Bačkoj Palanci, Kniću, Ljuboviji, Ubu i Požarevcu

  • 2

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) saopštio je danas da im je pristupila većina odbornika SPO iz više opština i gradova širom Srbije, kao i većina poslanika republičke i pokrajinske skupštine.

U saopštenju POKS-a se navodi da su im pristupili odbornici u gradovima: Novom Sadu, Bečeju, Trsteniku, Arilju, Somboru, Temerinu, Srbobranu, Bačkoj Topoli, Kuli, Bačkoj Palanci, Kniću, Ljuboviji, Ubu i Požarevcu.

Iz Nove Srbije u POKS su prešla dva odbornika iz Ivanjice i jedan iz Sjenice, u Loznici jedan iz Grupe građana, a u Lazarevcu jedan iz DSS, a od juče i četiri odbornika u Petrovcu na Mlavi iz Grupe građana.

- Ideja obnove kaljevine jača u Srbiji, a osim građana koji nam prilaze, pridružuju nam se i odbornici iz cele države. Postali smo parlamentarni u 22 grada i opština, sa 48 odbornika. Njihov broj se konstantno povećava, a najsvežiji prelasci odbornika u našu stranku su bili prethodni dan u Petrovcu na Mlavi - izjavio je narodni poslanik i predsednik POKS-a Žika Gojković.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    4. april 2019 | 22:37

    A kombi još poluprazan.

  • FANTOM

    4. april 2019 | 22:55

    Tolika muka da udjemo u dvadeset prvi vek kad ono prioritet za pocetak devetnaestog veka. Sta reci sem sacuvaj nas boze od prijatelja, a od neprijatelja cu se sam sacuvati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA