≫ 

Savez za Srbiju: Nije bilo nasilja s naše strane niti pokušaja nasilnog upada u Skupštinu grada

Sve vreme smo bili potpuno mirni ispred Gradske kuće i nikakvog nasilja nije bilo - napisao je na svom Tviteru nalogu član SzS i lider Levice Srbije Borko Stefanović

  • 73

Predstavnici Saveza za Srbiju tvrde da danas ispred Skupštine grada Beograda nije bilo nikakvog nasilja sa njihove strane i da je sve što se moglo videti propaganda.

- Sve vreme smo bili potpuno mirni ispred Gradske kuće i nikakvog nasilja nije bilo. Nismo pokušavali da na silu uđemo, već smo predali zahteve i zvali gradonačelnika - napisao je na svom Tviteru nalogu član SzS i lider Levice Srbije Borko Stefanović i naveo da su, druge strane "instruirane pripadnice SNS vređale, udarale i lažno padale u nesvest, iako ih niko nije pipnuo".

Na Tviteru se oglasio i lider Dveri Boško Obradović koji je napisao da od njega "prave monstruma".

- Mogu da me uhapse, mogu da me ubiju, ali mi je najgore što od mene prave monstruma i nešto što ja nisam - naveo je i poručio da je reč o lažima, propagandi i mržnji, te naveo da "ovu borbu za slobodu i pravdu vodi i za sve one žene koje su naterane na onakvo samoponižanje".

Video: Boško Obradović o navodnom upadu u Skupštinu grada i blokadi REM

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dakki

    4. april 2019 | 18:46

    Sve smo videli i bolje vam je da cutite.

  • Marmaris

    4. april 2019 | 18:44

    Narod nije slep i glup,sve se videlo.

  • star

    4. april 2019 | 18:09

    Dali su građani Srbije bili ćoravi ili si ti Borko totalno prolupao a daješ ovakve izjave, da nije bilo nasilja ispred skupštine grada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA