≫ 

Čitava Srbija je mogla da vidi kako izgleda politika SzS: Gojković incident ispred Skupštine Beograda osudila kao "fašističko nasilje" (FOTO)

Narodna skupština neće biti sigurna kuća za fašiste i nasilnke - rekla je Maja Gojković

  • 30

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković najoštrije je danas osudila kao "fašističko nasilje" jučerašnji pokušaj nasilnog ulaska pripadnika opozicije u Skupštinu grada Beograda.

- Juče je čitava Srbija mogla da vidi kako izgleda politika Saveza za Srbiju i Boška Obradovića. Moglo je da se vidi kako Boško Obradović i Dragan Ðilas potpomognuti Jankom Veselinovićem i Borkom Stefanovićem pokušavaju nasilno da uđu u skupštinu Grada Beograda kako bi nasilno preuzeli gradsku vlast - rekla je Gojkovićeva.

- Moram oštro da osudim ovakvo fašističko nasilje koje se dogodilo preko puta Doma Narodne skupsštine - rekla je predsednica Skupštine, koja je i visoka zvaničnica vladajuće Srpske napredne stranke (SNS).

Gojković - Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Ona je ocenila da lideri opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) nemaju nikakvu politiku i kao alternativu politici predsednka Srbije Aleksandra Vučića vide fašističke napade.

Podsetila je i da se na društvenim mrežama navodi da će pored upada na televiziju Pink koji je najavljen za sutra, biti i upada u Narodnu skupštinu.

- Nasilja ispred i u ovoj zgradi neće biti, ovde se bavimo demokratijom i diplomatijom i Narodna skupština neće biti sigurna kuća za fašiste i nasilnke - rekla je Maja Gojković.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA