"Direktor kompanije koja izvodi radove na Trgu šokiran": Direktorka Direkcije za građevinsko zemljište o uništavanju centra grada

Malopre mi je direktor rekao da oni rade u mnogim zemljama sveta, ali da nikada nisu doživeli ovakvo huliganstvo - rekla je Dušica Anđelković

  • 37

Direktorka Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Grada Beograda Dušica Anđelković izjavila je večeras da se ono što se večeras dogodilo na Trgu republike nije desilo za skoro 50 godina, koliko postoji ta Direkcija.

- Nikada niko nije sprečavao radove, uništavao mašine, lomio kocke, kao što su večeras radili ovi huligani i fašisti. Žalosno je što se među njima nalazi bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, a to samo pokazuje koliko mrzi Beograd - istakla je Anđelković.

Procenjujemo štetu koju su huligani napravili, dodaje ona, i kaže da je, prema prvim procenama, reč o nekoliko desetina hiljada evra.

Anđelković podseća da radove na Trgu izvodi renomirana austrijska kompanija Štrabag.

- Malopre mi je direktor rekao da oni rade u mnogim zemljama sveta, ali da nikada nisu doživeli ovakvo huliganstvo. Nadam se da ćemo moći da objasnimo našim austrijskim partnerima ovo huliganstvo - zaključila je Anđelković.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milorad

    7. april 2019 | 01:15

    Da su institucije radile svoj posao,Bosko Obradovi nikada ne bi postao poslanik u Skupstini Srbije.Ako se secate,on je na silu postao poslanik.

  • Rajko

    7. april 2019 | 07:33

    Boško i Đilas su postali najveći vandali u Srbiji.

  • Dekan88

    6. april 2019 | 21:33

    Ne mogu da razumem kako mogu da ruše i omalovažavaju rad gradske vlasti, kako ne cene novac koji je mukom ušteđen i rezervisan za rekonstrukciju trga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA