Vesić: Vučićev govor u Novom Sadu je govor budućnosti

- Poruka koju je danas poslao Vučić je da je on predsednik Srbije koju razvija, sviđalo se to nekom ili ne - rekao je Vesić

Zamenik gradonačelnika Beograda i član odbora SNS Goran Vesić izjavio je da je večerašnji govor predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Novom Sadu bio govor budućnosti i onoga što će Srbija postati, govor o napretku, otvorenim fabrikama.

Vesić je rekao da Vučić u kampanji Budućnost Srbije podnosi izveštaj svom narodu, obilazi i ugovara buduće investicije.

- U budućnosti ima mesta za sve i za one koji različito politički razmišljaju. Govor predsednika Srbije govori da je Srbija država budućnosti i razvoja. U takvoj Srbiji biće najveće plate u regionu, biće najsnažnija u međunarodnoj zajednici. Što je jasna razlika od poruke koju šalju fašiste Obradović, Đilas i Jeremić - istakao je Vesić, gostujući na tv Pink.

On je naveo da pomenuti ljudi žele Srbiju da vrate u prošlost u kome prete investitorima, ruše ono što se unapređuje i gradi, na čemu žele da izgrade svoj politički uspeh.

- Poruka koju je danas poslao Vučić je da je on predsednik Srbije koju razvija, sviđalo se to nekom ili ne. Razvoj Srbije je dobar za sve građane i za one koji ga podržavaju i za one koji se protive njegovoj politici - rekao je Vesić i dodao da, ako se nastavi sa razvitkom, svi će imati veće plate i bolji život.

Foto: Milena Đorđević

Vesić je istakao da je važno da imamo više radnih mesta i da deca ostaju u našoj državi jer će moći da nađu zaposlenje u tehnološkim parkovima i u drugim mnogim fabrikama koje će biti otvorene.

- Ovaj skup je impresivan i verovatno najveći u istoriji Novog Sada i to je jasna poruka da se Srbija razvija. Naša država nije država jednog naroda i danas je Vučića podržao i Ištvan Pastor - naglasio je Vesić, poručivši da je Srbija kohezivni faktor u regionu koji ga vuče napred i koji je Evropi potreban.

On je zaključio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić podigao Srbiju, tako što smo postali snažan faktor u međunarodnoj zajednici, faktor mira i stabilnosti na Balkanu.

Vesić je naveo i da je danas imao čast da prisustvuje sastanku predsednika Vučića i Milorada Dodika gde su govorili sa jednim od najboljih arhitekstonskih biroa iz Njujorka.

Vučić je sa predsedavajućim Predsedništva BiH razgovarao o zajedničkom radu na izgradnji najvećeg Memorijalnog centra u Donjoj Gradini.

- Ideja je da se napravi memorijalni centar Jasenovac i da to bude centaralno mesto sećanja na naše stradale, kao i mesto o kome će se govoriti u svetu i koje će imati svoj obrazovni karakter - rekao je Vesić i dodao da ćemo na taj način učiniti veliki projekat da se sačuva istina.

Vesić je najavio da će arhitektonski biro iz Amerike raditi u Beogradu linijski par koji će biti pored Save i Dunava na mestu nekadašnje železničke pruge, po ugledu na dužni park u Americi na jednoj staroj metro liniji, dodajući da će tako građanima biti omogućeno da potpuno uživaju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolina

    11. april 2019 | 23:28

    Sve cinjenice u vezi napretka Srbije idu u prilog predsedniku Vucicu. On je kapiten uspesnog tima koji ima perspektivu, na dobrobit svih gradjana. Neki misle drugacije i imaju pravo na to, samo sto su takvi u debelom minusu u odnosu na rejting predsednika.

  • Ika

    11. april 2019 | 23:30

    Bravo Srbijo,za ovakvim ljudima se ide u sigurnu i dobru buducnost.

  • rina

    11. april 2019 | 23:01

    Vucic je govorom oduvao svoje protivnike.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA