≫ 

Gojković poziva sve poslaničke grupe na konsultacije o daljem radu Skupštine Srbije

Sastanak je najavljen za utorak

  • 4

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da je pozvala predstavnike svih poslaničkih grupa u Skupštini na sastanak u utorak, 16. aprila u 10 časova na kojem će razgovarati o daljem radu tog predstavničkog tela.

Ona je novinarima u Domu Narodne skupštine kazala da želi da sa predstavnicima svih partija u Skupštini razgovara o tome kako da bolje zastupaju građane i da "poboljšaju procedure rada koje je aktuelni saziv nasledio od bivšeg režima".

- Ubeđena sam da će svi šefovi poslaničkih grupa prihvatiti ovaj poziv i da se jednako zalažu za dijalog o tome kako dalje da nastavi Skupština da radi, kao što sam zainteresovana i ja - rekla je Gojković.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Gojković je pozvala građane da čuvaju Skupštinu "jednako 13. i 19. aprila" za kada su najavljeni skupovi opozicije i vladajuće Srpske napredne stranke.

- Ovo je legalno i legitimno predstavničko telo svih gradjana ove države, ubeđena sam da će to jednako učiniti i narodni poslanici - poručila je Gojković.

Dodala je da će početkom naredne nedelje Vlada uputiti Skupštini predlog zakona koji će rešiti problem građana zaduženih u kreditima u švajcarskim francima, a da će narednih nedelja biti razmatran takozvani "Tijanin zakon" koji će uvesti doživotne kazne zakona za ubistva dece i tinejdžera.

- Očekujemo i ugovor koji će omogućiti početak radova Preljina-Požega - najavila je Gojković.

(Telegraf.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nik

    12. april 2019 | 12:10

    Bojkot skupštine!

  • Imenjak

    12. april 2019 | 12:09

    Kasno i sta je svrha daljeg zamajavanja

  • Dragan

    12. april 2019 | 15:24

    Dockan Majo.Imala si priliku da sve dovedes u normalu.Niti si htela,niti si zelela.Moraces i dalje sama.Samo je pitanje do kada..?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA