≫ 

Sukob oko mobilnih toaleta na Tviteru uoči protesta: SzS tvrdi da ih vlast namerno sklanja, Vesić poručio da komunalna policija radi svoj posao

Boško Obradović telefonom je pozvao danas komunalnu inspektorku N.T, i pretio joj - rekao je Goran Vesić

  • 15

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da je Boško Obradović telefonom pretio komunalnoj inspektorki, koja je izašla na teren po prijavi građana da su nelegalno postavljeni toaleti u Pionirskom parku.

S druge strane, lider Saveza za Srbiju, Dragan Đilas, objavio je na Tviteru snimak uklanjanja javnih toaleta i optužio vlast da to radi namerno.

- Fašista Boško Obradović danas je pretio komunalnoj inspektorki N.T. samo zato jer se usudila da radi svoj posao i postupa po zakonu - rekao je Vesić.

On je naveo da je Obradović telefonom pozvao danas u 11.17 sati komunalnu inspektorku N.T, koja je izašla je na teren po prijavi građana da su nelegalno postavljeni toaleti u Pionirskom parku.

U ime organizatora protesta zvao je inspektorku N.T, pitao je zašto danas radi i tražio da ne radi svoj posao - naveo je Vesić.

On je dodao da lideri SzS tako razumeju državu - "da za njih ne važe zakoni, da mogu telefonom da zovu državne službenike i da mogu da im prete".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dakki

    13. april 2019 | 13:51

    Opozicija je pala jako nisko.

  • Lazar

    13. april 2019 | 13:49

    Opozicija zeli na sve nacine da sebe predstavi kao zrtvu i da nasilje i beskrupulozno ponasanje time opravda!!! Liedri opozicije kao sto su Obradovic, Jeremic i Djilas su javno propagirali nasilje i vandalizam nad pripadnicama lepseg pola i za to ih treba najstrozije osuditi!

  • Tanja

    13. april 2019 | 13:51

    Sta god ko uradi opozicija kontrira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA