≫ 

Oglasio se Marko Milošević: Evo kada će i gde biti sahranjena Mirjana Marković (FOTO)

On je potvrdio da će se sahrana obaviti u Požarevcu, čime će biti ispunjena poslenja želja njegove majke

  • 9

Marko Milošević, sin nekadašnjeg predsednika Jugoslavije, u izjavi za BK televiziju otkrio je sve detalje u vezi sa sahranom njegove majke Mirjane Marković, koja je preminula juče u Sočiju.

On je potvrdio da će se sahrana obaviti u subotu, 15 časova u Požarevcu, čime će biti ispunjena poslenja želja njegove majke, da počiva ispod lipe pored svog supruga Slobodana Miloševića, bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije.

- Urna sa posmrtnim ostacima Mirjane Mire Marković biće položena u grob u Požarevcu u subotu u 15 časova - potvrdio je Marko Milošević za BK televiziju, čime je potvrdio prethodne navode medija, da će Marković biti kremirana u Rusiji, a potom urna dopremljena u Srbiju.

Podestimo, Mira Marković je preminula je u 77. godini u Moskvi usled komplikacija izazvanih upalom pluća, koju je dobila nakon dve operacije. U javnosti nagađalo da li će biti sahranjena u Srbiji ili Rusiji, njena porodica se nije oglašavala do sada po ovom pitanju.

Iako je Telegrafu ranije potvrđeno, od strane bliskog porodičnog prijatelja, da će se sahrana obaviti u Srbiji prema poslednjoj želji Mirjane Marković, naglašeno je da će konačnu odluku o tome svakako doneti njena deca.

Ranije danas, Marija i Marko Milošević, oprostili su se čituljom od svoje majke.

VIDEO: Mira Marković preminula u bolnici u Moskvi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boba

    15. april 2019 | 17:02

    Sram bilo svakog ko ima negativan komentar za ovu porodicu.SRAM OTA . Lose vam je bilo dok su oni vladali imali ste sve besplatno stanove, skolovanje, lecenje a sada uzivajte.

  • Skorpija

    15. april 2019 | 19:48

    Za vreme bombardovanja svi su radili Niko nije bio otpusten ova porodica nije zasluzila ovoliku mrznju Srbija je nazalost Slobu i Miru oterali iz zemlje.Oni su vas zvala braco i sestre,drugarice i drugovi.Procice nekoliko godina i bice vam krivo sto ste ih toliko mrzeli i izmisljali kako ko!Ako ih toliko mzite okrenite se oko sebe i pomislite sta ste dobili posle njih?Dobili ste DOS koji su vas oterali sa posla i doveli do ovoga.Ostavite ih na miru da pocivaju.

  • Kova

    15. april 2019 | 21:48

    Sramota je za Srbiju sto porodica Slobe Milosevica patila u izgnanstvu bez ikakve dokazane krivice. Slobodan i Mira su bili vrlo cenjen par u svetu, i kojem se i dan danas prica sa uvazavanjem, bez obzira na sporadicne negativne tonove. Dokazuje se sve vise da "Nisu napadali Srbiju zbog Milosevica, nego Milosevica zbog Srbije"! Neka pociva u miru sa svojim Slobom, svojom najvecom ljubavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA