≫ 

Vojislav Šešelj izneo sve detalje oko sahrane Mire Marković: "Marko Milošević ovlastio me je da lično dogovorim verski obred"

Sahrana će se obaviti u dvorištu porodične kuće u Požarevcu u subotu, 20. aprila u 15 časova

  • 44

Vojislav Šešelj, predsednik SRS, definitivno je potvrdio da će Mirjana Marković biti sahranjena u dvorištu porodične kuće u Požarevcu, a obred će se obaviti 20. aprila u 15 sati. Saglasnost su dala njena deca, Marija i Marko Milošević.

Ovo obaveštenje objavio je uz objašnjenje da je upravo njega Marko Milošević ovlastio da pripremi sve što je potrebno za sahranu.

- Uz saglasnost svoje sestre Marije, gospodin Marko Milošević rekao mi je danas da će se, po odluci porodice, sahrana njihove majke gospođe Mire Marković obaviti u dvorištu porodične kuće u Požarevcu u subotu, 20. aprila u 15 časova, po pravoslavnom verskom obredu - napisao je Šešelj i zatim dodao.

- Gospodin Marko Milošević ovlastio me je da lično dogovorim verski obred s nadležnim sveštenicima Srpske pravoslavne crkve. Ovo je zvanična informacija i porodica apeluje da se u javnosti prekinu dalja nagađanja o mestu i modalitetima sahrane - poručio je Šešelj.

VIDEO: Mira Marković preminula u bolnici u Moskvi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bogu fala

    17. april 2019 | 22:24

    Sto imamo Seselja. Druge nacije bi se ponosile, a nasa nedonoscad u svim oblicima pokusavaju da ga ismijavaju ili omalovazavaju.Seselj zna, a znacemo i mi za sto je zivio. Ostavio je amanet potomcima. A ti sto se sprdas , sta si ostavip, okreni se.

  • Toma

    17. april 2019 | 18:12

    Hvala Bogu, neka pociva u Bozjem miru pored svog supruga i večitog saputnika i brižno oca. Da je sreća da Slova pociva u Aleji zaslužnih gradjana a ne ispod lipe!? Tito je u Mauzolej iako je Hrvat, a Srbin pod drvo u dvorištu kuće!?Nema nikakvog obeležja, ulice biste, i bilo čega!? Pa ako hoćete gde je sahranjen Djindjic,plus obeležja!? Sramota, bruka i grehota!? Istorija će sve pokazati i dokazati!? Tija voda breg roni!?

  • Dragan

    17. april 2019 | 22:40

    Konacnooo..Voja povukao jedan dobar potez.I to je najbolji pokazatelj,koliko je i Slobodan bio veliki covek,i veliki drzavnik..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA