Drago mi je što sam predgrupa najvećem čoveku u Srbiji: Lukas kao muzička "prethodnica" skupu predsednika Vučića (FOTO)

Skup građana iz cele Srbije predsednik je najavio kao skup dobrih namera i jedinstva po pitanjima od značaja za državu i srpsko društvo, koje će kasnije popodne Vučić podeliti sa građanima

  • 9

Pozitivna atmosfera i dobre muzičke vibracije sa bine ispred Narodne skupštine obeležile su danas nešto posle 16 časova, početak koncerta, kao muzičke "prethodnice" današnjem političkom skupu predsednika Srbije Aleksandra Vučića "Budućnost Srbije".

Skup građana iz cele Srbije predsednik je najavio kao skup dobrih namera i jedinstva po pitanjima od značaja za državu i srpsko društvo, koje će kasnije popodne Vučić podeliti sa građanima.

Građani ispred Skupštine - Foto: Tanjug

Koncert je "otvorio" Aca Lukas, regionalna mega zvezda, ali porukom da je on danas Aleksandar Vuksanović, koji ima pravo da pruži podršku Vučiću i da je prvi put na nekoj bini a da nije "glavni":

- Drago mi je što sam predgrupa najvećem čoveku u Srbiji - rekao je Lukas.

- Sada da pevamo. Svako treba da radi ono što najbolje zna - zaključio je i nastup počeo pesmom "Voliš li me".

Lukas - Foto: Tanjug

Nakon Ace Lukasa nastupiće velikani srpske rok scene, "Riblja čorba", dok će se Oliver Mandić, kako je potvrđeno Tanjugu, popeti na scenu posle političkog skupa Budućnost Srbije.

Na tom skupu, koji bi trebalo da počne u 18 sati, govoriće predsednik Vučić, a pre njega i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik, ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto, premijerka Srbije Ana Brnabić, šef srpske diplomatije Ivica Dačić i jedan od heroja sa Košara, penzionisani potpukovnik Dragutin Dimčevski.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anica

    19. april 2019 | 17:19

    Svaka cast sto je i on prepoznao sta je dobro i najbolje za nas narod.

  • Tamy

    19. april 2019 | 17:24

    Lukas je samo jedan od mnogih javnih licnosti koji podrzavaju naseg predsednika!

  • Lela

    19. april 2019 | 18:56

    Ima nas dosta koji nismo mogli doci.na zalost. Na Blic vestima moj komentar nisu objavili.. Sramota.. Vucicu.. Uz tebe smo. Dosta je bilo divljastva zlobnog i zlo mi je citati komentare onih koji bolje zive sada i dobili su posao a vredjaju i ne vide sta sve radis za Srbiju. Samo napred u bolje sutra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA