Vljora Čitaku uporedila Srbe sa najvećim zlom u "Igri prestola": Još jednim svojim potezom dodatno razbesnela tviteraše

Čitaku je uradila nešto što joj nijedan tvrdokorni fan neće oprostiti - da spojluje najvažniji trenutak u celom dosadašnjem toku serije

  • 2

Tzv. ambasadorka Kosova u SAD Vljora Čitaku uporedila je Srbe sa najvećim zlom u trenutno popularnijoj seriji "Igra prestola", a uspela je dodatno i da naljuti sve svoje pratioce, jer je otrkila šta će se desiti u epizodi koja još nije emitovana

Naime treća epizoda poslednje sezone "Igre prestola", pored toga što predstavlja najdužu scenu bitke, možda je i najiščekivanija epizoda svih vremena, jer se u njoj odvila bitka živih, predvođenih Starkovima i princezom Deneris Targarjen, i Belih hodača i vojske zombija, predvođenih Kraljem noći.

Neki od fanova u Srbiji su s nestrpljenjem budni dočekali svetsku premijeru koja je bila jutros u tri sata, dok će većina gledati srpsku premijeru večeras u 21 sat.

Ako do sada niste gledali treću epizodu, upozoravamo vas da odavde kreću spojleri!

Naime, Čitaku je uporedila tzv. Kosovo sa ponosnom, hrabrom i praktično neuništivom familijom Stark, gospodara Severa, dok je Srbiju uporedila sa zlim Belim hodačima.

- Igra prestola! Pa, kuća Stark je pobedila u velikom ratu. Da bismo to preveli na termin Kosova, Srbija je pobeđena. A sada, ko će sedeti na prestolu... to više nije važno! Veliki rat je doneo pobedu! A za ostatak... pa, ako nam se ne sviđaju, pobedićemo ih - napisala je Čitaku na Tviteru.

Naime, Beli hodači su definitivno poraženi, a njih je Čitaku uporedila sa Srbima, kojima predviđa skori poraz, misleći po svoj prilici na pregovore o statusu koji se danas popodne nastavljaju u Berlinu.

I dok je Srbe uporedila sa najvećim zlom u seriji, vojskom koja predstavlja samu Smrt, dotle su kosovski Albanci pravoverni Starkovi koji će poraziti hordu beslovesnih zombija.

- Zašto biste spojlovali seriju drugima, koji još nisu videli epizodu - pitali su je drugi korisnici?

Ona je ipak u odgovoru na svoj tvit rekla "Izvinjavam se", ali ga nije obrisala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA