≫ 

Šešelj opet divlja na Tviteru: Građane koji su podržali albanskog pekara u Borči nazvao stokom, uvredio i Balšu Božovića

Nakon incidenta koji je izazvao jedan od radnika albanskog pekara iz Borče, pokazivanjem simbola Velike Albanije u centru Beograda, građani su danas otišli na besplatno pecivo koje je Mon Đuraj služio u svojoj pekari

  • 87

Lider radikala i haški osuđenik, Vojislav Šešelj, iskoristio je današnje okupljanje građana ispred pekare "Roma" u znak podrške vlasniku, Albancu Mon Đuraju kako bi, kao što je to i ranije znao da radi, putem Tvitera uputio bujicu pogrdnih reči građanima, a posebno zameniku šefa poslaničke grupe Demokratske stranke Balši Božoviću.

Nakon incidenta koji je izazvao jedan od radnika albanskog pekara iz Borče, pokazivanjem simbola Velike Albanije u centru Beograda, građani su danas otišli na besplatno pecivo koje je on služio u svojoj pekari.

Lider radikala, građane koji su pružali podršku Đuraju nazvao je stokom, a onda se obratio Božoviću.

- Stoka je danas išla na burek u Borču. Bilo ih je više nego nekoliko. Predvodila ih je ona volusina Balša Božović. On ima samo jednu moždanu vijugu više od kokoši, koja mu služi da ne ke*a po dvorištu. Ali najviše ke*a na usta. Bože, kako je nešto onako glupo moglo da se rodi? Tamna noć - napisao je on.

Podsetimo, ovo nije prvi put da lider radikala upućuje jezive pretnje i poruke putem Tvitera, pa su se tako "na meti" već našli lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović, pre njega Rasim Ljajić, kao i poslanica DS-a Aleksandra Jerkov.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA