Socijalisti sa KiM uputili podršku kandidatima Srpske liste uoči izbora za gradonačelnike četiri opštine na severu Kosova (FOTO)

Na današnjoj sednici je dogovoreno da se aktivnim učešćem u kampanji za predstojeće izbore potvrdi najsnažnije potreba za jedinstvenim nastupom pripadnika srpske zajednice u podršci kandidatima Srpske liste

  • 3

U Zvečanu je danas održana proširena sednica Okružnog odbora Socijalisticke partije Srbije na kojoj je dogovoreno da se aktivnim učešćem u kampanji za predstojeće izbore potvrdi najsnažnija podrška  kandidatima Srpske liste za gradonačelnike na severu pokrajine.

Sa sednice,  na kojoj su bili prisutni i predsednik pokrajinskog odbora i član predsedništva SPS-a Zvonimir Stević i potpredsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora Slobodan Milošević, upućen je poziv članovima i simpatizerima SPS-a  kao i biračima da masovno izadju na izbore 19. maja i podrže kandidate Srpske liste.

- Socijalisti Kosova i Metohije pružaju nedvosmislenu poršku kandidatima Srpske liste za gradonačelnike u četiri opštine na severu pokrajine na izborima koji se održavaju 19. maja ove godine - zaključeno je na proširenoj sednici Okružnog odbora SPS Kosovskomitrovičkog okruga.

Foto: Telegraf

- Istovremeno je dogovoreno da se aktivnim učešćem u kampanji za predstojeće izbore potvrdi najsnažnije potreba za jedinstvenim nastupom pripadnika srpske zajednice u podršci kandidatima Srpske liste, jer su sva druga nastojanja usmerena na podele koje štete interesima Srba u borbi za očuvanje i njihov opstanak u Pokrajini.

Ovo je od posebnog značaja sada kada se državno rukovodstvo, na čelu sa predsednikom Aleksandrom vučićem i potpredsednikom Vlade i predsednikom SPS-a Ivicom Dačićem, na odlučan način odupiru pritiscima, ucenama i anticivilizacijskim merama privremenih institucija u Prištini, koje su ništa drugo već pokušaj etničkog čišćenja Srba sa Kosova i Metohije.

Srpska lista i njeni kandidati za gradonačelnike, podržani od najviših zvaničnika Srbije, svojevrstvan su garant i zalog za uspostalvjanje mira i normalizacije odnosa u Pokrajini sa ciljem da se u rešavnaju kosovskog pitanja dođe do kompromis au kom bi bili izraženi interesi i potrebe obe strane - ocena je Okružnog odbora SPS Kosovsko-mitrovačkog okruga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    4. maj 2019 | 14:55

    SPS na KiM i ne postoji

  • Imenjak

    4. maj 2019 | 15:49

    Sa srecom ostajte tamo u drugoj drzavi a Srbiju sanjajte

  • ivan s

    4. maj 2019 | 14:13

    A kad će zaključiti da struja nije besplatna i da to što oni dole potroše neko mora da plati?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA