Tarzan Milošević novi ambasador Crne Gore u Srbiji?

Sadašnji crnogorski ambasador u Beogradu je bivši ministar kulture u Vladi Crne Gore Branislav Mićunović, koji u julu odlazi u penziju

  • 24

Crnogorski predsednik i lider DPS-a prelomio je oko imenovanja novog ambasadora u Srbiji i to mesto poveriće aktuelnom političkom direktoru Demokratske partije socijalista Tarzanu Miloševiću, prenose mediji.

Kako „Novosti“ saznaju iz izvora bliskih vrhu DPS-u, predsednik Crne Gore Milo Đukanović odlucio je da novi ambasador Crne Gore u Srbiji bude Milošević.

Sadašnji crnogorski ambasador u Beogradu je bivši ministar kulture u Vladi Crne Gore Branislav Mićunović, koji u julu po sili zakona odlazi u penziju jer tada puni 67 godina, prenosi Sputnjik.

Nekadašnji poznati privrednik koji je karijeru počeo u Višegradu, a potom se biznisom bavio u rodnom Bijelom Polju, Tarzan Milošević politički uzlet je počeo kao predsednik opštine Bijelo Polje, i na toj funkciji je proveo dva mandata.

Potom je izabran za ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja u vladi Mila Đukanovića, da bi prešao na sadašnju partijsku funkciju.

U vrhu DPS Milošević slovi za čoveka bliskog srpskoj opciji, ali i nekog ko je znao da "čuje" stavove opozicije o brojnim pitanjima.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nezavisna Boka

    4. maj 2019 | 19:01

    E kukala nam majka,ima li ovo igdje???

  • Laki

    4. maj 2019 | 19:59

    Tarzan Milosevic😂😂😂😂😂😂😂 ima jedan brus li jovanovic iz marinkove bare.

  • No diskriminejšn..

    4. maj 2019 | 19:10

    Tarzan....biznismen, ministar, ambasador...brate!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA