≫ 

Albancima Dačić "nepoželjan" na Kosovu? Pacoli najavio mere protiv ministra spoljnih poslova Srbije

Odvratno je i krajnje neprihvatljivo poricanje masakra u Račku od strane ministra spoljnih poslova Srbije Ivice Dačića koji je bio veoma veran Miloševiću - naveo je Pacoli na Tviteru

  • 20

Ministar spoljnih poslova prištinskih privremenih institucija Bedžet Pacoli najavljuje da će Priština ubuduće proglasiti personom non grata svakog ko poriče ratne zločine na KiM, te da njihovi zahtevi za posete po tom osnovu više neće biti odobravani.

Pacoli nije precizirao da li misli na zločine i nad Srbima i nad kosovskim Albancima, ali je već nagovestio da bi takva mera mogla da bude primenjena prema šefu srpske diplomatije Ivici Dačiću:

 

- Odvratno je i krajnje neprihvatljivo poricanje masakra u Račku od strane ministra spoljnih poslova Srbije Ivice Dačića koji je bio veoma veran Miloševiću - napisao je Pacoli na svom tviter nalogu.

Pravda za žrtve rata na KiM nikada neće biti dostignuta, ukoliko međunarodno pravo nastavi da gura celu stvar "pod tepih", kaže Pacoli, a upravo je to, smatra on, razlog zašto to čine i dalje Dačić i drugi u Beogradu, gde je poricanje zločina, kako kaže, postalo "mejnstrim".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Van

    5. maj 2019 | 19:00

    Jedini spas protiv pacova na Kosovu i Metohiji je deratizacija.

  • Cuki

    5. maj 2019 | 15:57

    Šipac, pročitaj današnje izjave agenta CIA i novinara iz francuske o tvojim "junacima".

  • slađa

    5. maj 2019 | 15:32

    Nemam nameru da branim Dačića ili Miloševića, već istinu. Račak je bio lažirani slučaj kao uvod u najveći zločin u Evropi nakon II svetskog rata. NATO agresiju 1999. Tako da Pacoli može da objasni obolelima od kancera na KiM kako je sve naovamo ispalo fenomenalno, iako je započeto na fejku. Ako to bude uspeo, kao biznismen i "elita", može i Sotoni da proda mu.a za bubrege. Srbiji ne može da uvaljuje svoje bljuvotine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA