Nastavljena dežurstva u "Slobodnoj zoni" ispred Predsedništva (FOTO)

Boško Obradović je na pres konferencij istakao da "protesti od danas u Beogradu postaju svakodnevni"

  • 87

Dežurstva u tzv. "Slobodnoj zoni" u Pionirskom parku ispred Predsedništva Srbije, koja je formirana posle jučeračnjeg protesta "Jedan od pet miliona" nastavljena su i danas, a primopredaja je obavljena danas u 13 časova, kada je lider Dveri Boško Obradović dežurstvo predao predstavnicima Pokreta slobodnih građana i Nove stranke.

Obradović je potom na pres konferencij najavio program tokom ovih dežurstava i istakao da "protesti od danas u Beogradu postaju svakodnevni".

Rekao je da je ovo prvi dan programa, a potom je najavio da će svakog dana u 14 časova biti održavane konferencije za novinare, nakon čega slede različiti sadžaji.

Kako je rekao, "centralna manifestacija" biće u 19.30, odnosno "Slobodni dnevnik", a večeras će kako je rekao, biti uživo emitovana emisija "Utisak nedelje".

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Za naredne dane, Obradović je najavlio predstave, izložbe i koncerte.

Smenu je posle Obradovićevog obraćanja preuzeo Đorđe Nakić iz PSG, javljaju mediji a sutrašnje dežurstvo ćbi trebalo da preuzme Narodna stranka.

Podsetimo, juče je, posle održanog protesta "Jedan od pet miliona", u Pionirskom parku ispred Predsedništva Srbije formirana je "Slobodna zona" koja će će trajati svakoga dana od 13 do 21 sati, a u okviru nje biće organizovane tribine i razgovori sa građanima u kojima će učestvovati lideri opozicionih stranaka i javne ličnosti. Organizatori su najavili da će odatle otići tek kada njihvi uslovi, koji su predati 13. aprila, budu ispunjeni.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, sreo se jutros, kada je dolazio na posao, sa građanima koji su se u tom trenutku zadesili u "Slobodnoj zoni" i , kako je rekao, mahao im je i pitao da li žele nešto za jelo, a onda produžio ka svom kabinetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubiša

    5. maj 2019 | 18:00

    Svaki dan???Kad će onda da rade,ili ne rade ništa u životu,pa maltretiraju one koji pošteno zaradjuju?Okupili se neradnici znači...sad bar znamo...tu su zbog 500 dinara,''topli obrok'' besplatan burek,i limenka piva.😂

  • Kapetan

    5. maj 2019 | 17:51

    Do kraja, ugrozena je teritorijalna celovitost Srbije sto je u suprotnosti sa Ustavom ! Niko nema prava razgranicavati i deliti nesto sto pripada teritoriji Srbije i sto je Ustavom definisano !

  • Dakki

    5. maj 2019 | 17:30

    Ne znaju vise sta ce....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA