≫ 

Vučić sa Putinovim čovekom od poverenja u Nišu: Razgovor o razvoju situacije na KiM (FOTO)

Naši odnosi su sve bolji i hvala na podršci koju nam pružate na svim nivoima - istakao je predsednik Vučić na početku sastanka s Kosačovom

  • 23

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas, u razgovoru s predsednikom Komiteta za međunarodne poslove Saveta Federacije Rusije Konstantinom Kosačovom u Nišu, da su odnosi dve zemlje sve bolji i zahvalio na podršci Rusije Srbiji.

- Naši odnosi su sve bolji i hvala na podršci koju nam pružate na svim nivoima - istakao je predsednik Vučić na početku sastanka s Kosačovom.

Aleksandar Vucic Sastanak u Nišu - Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Kako se navodi u saopštenju iz kabineta predsednika Srbije, dvojica sagovornika su razgovarali o daljem razvoju političkih odnosa, posebno parlamentarne saradnje dveju država, kao i o konkretnim merama za jačanje bilateralne ekonomske saradnje.

Aleksandar Vucic Sastanak u Nišu - Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Predsednik je zahvalio na čvrstoj i doslednoj politici podrške Ruske Federacije teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije i njenim naporima da pitanje Kosova i Metohije reši putem dijaloga.

Aleksandar Vucic Sastanak u Nišu - Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

On je Kosačova informisao "o razvoju situacije na KiM, teškoćama s kojima se Srbija suočava u dijalogu sa Prištinom i poslednjim merama prištinskih vlasti koje su usmerene na stvaranje nemogućih uslova za Srbe iz pokrajine".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kaja

    10. maj 2019 | 13:39

    Veliko prijateljstvo I velika podrska

  • tolja

    10. maj 2019 | 13:16

    Nadamo se dugom prijateljstvu i iskrenoj podrsci Rusije. Rusija nam je umnogome dosta pomagala.

  • alen

    10. maj 2019 | 13:42

    Veliko hvala Rusiji za sve sto cini i sto je ucinila za Srbiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA