≫ 

Brovina priznala! Fotografija silovanja Albanke je falsifikat: Ovo je njeno sramno objašnjenje

Narodna poslanica Flora Brovina izjavila je da je fotografija lažni dokument

  • 7

Policija tzv. Kosova je saslušala je danas poslanicu Skupštine nepriznate države Fljoru Brovinu, o fotografiji koja je u četvrtak objavljena, a koja prema njenim rečima dokazuje silovanje 35-godišnje žene od strane srpskih vojnika tokom rata na Kosovu.

Narodna poslanica Flora Brovina izjavila je da je fotografija lažni dokument i da ona nije znala da je to tako, jer ga je godinama zadržala. Rekla je da ju je dobila od nekih aktivista iz Ðakovice, čijih imena se ne seća, da joj zapravo nije poznat identitet "žrtve" i da je nikada nije kontaktirala.

- Imam dokument od 2003. godine. Tačnost dokumenta će verifikovati organi države Kosovo - rekla je ona u izjavi novinarima, prenosi RTKlive.

Brovina se izvinila svima koji su bili zabrinuti nakon objavljivanja fotografije i koja je izazvala brojne reakcije u javnosti.

Tužilac Specijalnog tužilaštva u Prištini, Drita Hajdari, koja je ranije danas saslušala Brovinu o okolnostima pod kojima je došla do tih fotografija, za tv Kljan Kosova rekla je da je Brovina tokom saslušanja izjavila da je verovala da su fotografije autentične i da ih je zato pokazala u parlamentu.

Poslanica u Prištini ranije je navela da Kadri Veselji nije znao za ovaj slučaj, a kada je njena ostavka na funkciju poslanika u pitanju, Brovina je ocenila da je spremna da preduzme bilo koju akciju koja je u interesu Kosova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    17. maj 2019 | 15:44

    Borac za ljudska i manjinska prava i nikada nije napljuvala svoje i uvek stoji iza njihovih odluka, dok kod nas Natasa Kandic gleda gde god se pojavi da sroza Srbiju i ispljuje je gore i od najvecih Srbomrzaca.

  • 😂😂😂

    17. maj 2019 | 16:13

    Kakav ste vi cirkus!!!

  • Sima kosmos iz dalekog svemira

    17. maj 2019 | 20:51

    Gospodjo draga trenutno nisam slobodan ali sutra izmedju 2 i 3 popodne možete slobodno da me poljubite u dupe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA