≫ 

Evo ko je od opozicionih poslanika glasao za "Tijanin zakon"

Poslanik Vukadinović rekao je da je iz sale izašao odmah pošto je završeno glasanje o tom zakonu i nastavljeno o drugim tačkama dnevnog reda

  • 31

Za izmene i dopune Krivičnog zakonika kojim se propisuje doživotna kazna zatvora bez uslovnog otpusta za silovatelje i ubice dece, trudnica i nemoćnih lica glasali su osim poslanika vladajuće većine i Đorđe Vukadinović iz opozicione poslaničke grupe "Pokret za Spas Srbije - Nova Srbija", dvoje poslanika Lige socijaldemokrata Vojvodine, nezavisni poslanik Miladin Ševarlić i poslanici radikala.

Poslanik Vukadinović rekao je agenciji Beta da je iz sale izašao odmah pošto je završeno glasanje o tom zakonu i nastavljeno o drugim tačkama dnevnog reda.

On je rekao da nije imao dilemu da li da dođe i da svoj glas za izmene Krivičnog zakona s obzirom da je i podržao inicijativu Fondacije "Tijana Jurić" o uvođenju doživotne kazne zatvora za silovatelje i ubice dece i trudnica i da je više puta glasao u skupštini da se taj zakon uvrsti u dnevni red sednice.

VIDEO: Kako je Tijana Jurić zapečatila sudbinu svakom ubici deteta u Srbiji

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olja

    21. maj 2019 | 12:54

    Ovau izmenu zakona su trebali svi jednoglasno da podrže. Ne razumem opoziciju koja to nije učinila. Ima li u njihovim redovima onih koji su počinili ovakvo krivično delo, pa nisu dali svoj glas?

  • Goran

    21. maj 2019 | 12:19

    Svi bez razmisljanje o pripadnosti strankama , treba da se da podrska.

  • Nikola

    21. maj 2019 | 13:11

    Za ovaj zakon su trebali da glasaju i svi poslanici opozicije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA