≫ 

Vesić: Bez trajnog rešenja pitanja Kosova nema boljitka

Mi smo zato i prisutni danas na skupštini, kao što smo prisutni među našim građanima na Kosovu i Metohiji koje pomažemo - rekao je Vesić

  • 49
Zasedanje skupštine o Kosovu, skupština Srbije, Kosovo Foto: Nikola Tomić

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić kaže da je Kosovo i Metohija pitanje od životnog značaja za čitavu Srbiju, time i za Beograd, jer od trajnog rešenja tog pitanja zavisi ekonomija naše zemlje kao i koliko ćemo imati investicija i u krajnjoj liniji radnih mesta.

Vesić je to izjavio Tanjugu uoči skupštinskog zasedanja na kojem je danas tema Kosovo i Metohija.

- Mi smo zato i prisutni danas na skupštini, kao što smo prisutni među našim građanima na Kosovu i Metohiji koje pomažemo - rekao je Vesić i dodao da su danas u Narodnoj skupšini sa predsednikom Vučićem svi kojima je stalo da Srbija sačuva Kosovo i Metohiju dok sednicu bojktotuju oni koji bi da Kosovo ne bude deo Srbije.

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević je rekao da je Srbija postigla impresivne rezultate u ekonomskim reformama i da je za njihov nastavak ključno pitanje trajnog mira na Balkanu.

On je dodao da rukovodstvo grada Beograda daje punu podršku predsedniku Vučiću u naporima da obezbedi trajni mir na našim prostorima i očuvanju Kosova i Metohije u Srbiji.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA