Đilasa, Jeremića i Obradovića Kosovo ne interesuje: Stefanović o odluci dela opozicije da ne prisustvuju sednici Skupštine

Ne treba zaboraviti da je upravo štetočinsko delovanje Jeremića, Đilasa, Borka Stefanovića i ostalih dovelo do smanjivanja suvereniteta na Kosovu i Metohiji, dok su se istovremeno pojačavali njihovi bankarski računi - kazao je Stefanović

  • 44

Odluka Đilasa, Obradovića, Jeremića i drugih da ne budu danas u Skupštini Srbije jasno pokazuje da im nije stalo do ozbiljnog razgovora oko najvažnijih nacionalnih i političkih pitanja, već je njihova jedina politika da se vrate u fotelje, pa i po cenu da naškode svakom Srbinu koji živi na Kosovu i Metohiji, kaže Nebojša Stefanović, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

Kako piše u saopštenju dostavljenom medijima, danas su još jednom demonstrirali licemerstvo, bezidejnost, kao i nedostatak odgovornosti za narod u južnoj srpskoj pokrajini.

- Dok se Obradović sa Jeremićem i Đilasom valja u prljavom novcu Patrika Hoa, Kosovo i Metohija ga ne dotiču, pa ni toliko da bar prisustvuje sednici Skupštine na kojoj se raspravlja o ovoj važnoj temi. Ne treba zaboraviti da je upravo štetočinsko delovanje Jeremića, Đilasa, Borka Stefanovića i ostalih dovelo do smanjivanja suvereniteta na Kosovu i Metohiji, dok su se istovremeno pojačavali njihovi bankarski računi - kazao je Stefanović.

- A šta misle Srbi sa Kosova i Metohije najbolje pokazuju kada izađu na izbore i podrže politiku Aleksandra Vučića, koji već godinama štiti naše nacionalne interese i poboljšava životni standard svih građana Srbije - zaključio je član Predsedništva naprednjaka, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA