≫ 

"Cilj je da pomognemo jačanju odnosa između Srbije i SAD": Stefanović se sastao sa delegacijom Atlantskog saveta

Ministar Stefanović je delegaciju Atlantskog saveta upoznao sa bezbednosnom situacijom u zemlji i regionu

  • 1

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Beogradu sa delegacijom Atlantskog saveta o mogućnostima unapređenja odnosa Republike Srbije i Sjedinjenih Američkih Država u okviru sistema bezbednosti.

Ministar Stefanović je delegaciju Atlantskog saveta, koju predvodi izvršni potpredsednik Dejmon Vilson, upoznao sa bezbednosnom situacijom u zemlji i regionu, kao i rezultatima koje je Srbija ostvarila u borbi protiv kriminala.

OMK-STEFANOVIC-ATLANTSKI SAVET Nebojša Stefanović i delegacija Atlantskog saveta - Foto: MUP

Vilson je naveo da je cilj Atlantskog saveta da pomogne u jačanju odnosa između Srbije i SAD i dodao da postoji dobra saradnja dve zemlje u oblasti unutrašnjih poslova, što može, kako je istakao, biti dobar osnov za privlačenje američkih investicija u našu zemlju.

Na sastanku je konstatovano da je nedavna poseta ministra Stefanovića SAD bila uspešna i da je tom prilikom potvrđena dobra saradnja Ministarstva unutrašnjih poslova sa američkim agencijama za sprovođenje zakona na polju suzbijanja terorizma, organizovanog kriminala, borbe protiv trgovine narkoticima i svih drugih vidova kriminala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad Vujicic

    29. maj 2019 | 17:23

    Narod treba raspustiti parlament i proglasiti da Srbiju moze imati ko hoce. Proglasiti Srbiju slobodnom teritorijom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA