≫ 

Priština se protivi evakuaciji pretučenog Rusa u Beograd na lečenje, Čepurin poručio: To je van granica ljudskog razumevanja

- Izaziva negodovanje to, da se prištinske vlasti dosad protive evakuaciji radi lečenja u Beogradu zverski istučenog od njihovih ''policajaca''

  • 34

Ambasador Rusiju u Srbiji Aleksandar Čepurin saopštio je danas da se prištinske vlasti dosad protive evakuaciji radi lečenja u Beogradu zverski pretučenog od njihovih "policajaca" saradnika UNMIK-a Mihajila Krasnoščekova.

- Izaziva negodovanje to, da se prištinske vlasti dosad protive evakuaciji radi lečenja u Beogradu zverski istučenog od njihovih ''policajaca'', saradnika UNMIK-a Mihajila Krasnoščekova. To je van granica ljudskog razumevanja - saopštio je ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Čepurin.

Službenika UNMIK-a, državljanin Ruske Federacije Mihail Krasnoščekov, kojeg su u utorak brutalno pretukle kosovske policijske snage tokom upada na sever KiM, trebalo bi danas iz bolnice u Severnoj Mitrovici da bude prebačen na Vojnomedicinsku akademiju u Beograd, izjavio je ranije advokat Goran Petronijević.

VIDEO: Ruski državljanin pretučen u akciji kosovskih specijalista transportovan na VMA

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👤

    29. maj 2019 | 18:54

    Господине амбасадоре, повучени досадашњим искуством, да од велике говоранције нема ништа, претпостављам да ћете бар ви (Русија) предузети нешто, кад већ Србија није у могућности (не сме).

  • Srdjan

    29. maj 2019 | 21:52

    Srbija je trebala da pošalje SAJ u sve četiri opstine i da pohapsi naoruzanu bandu, koja prekoračuje sve moguće tolerancije, sa obzirom da im nije prvi put. Iživljavanje nad civilima, randalizam, pucanje, hapšenja na nacionalnoj osnovi, premlaćivanje ruskog diplomate, hapšenje srpskog direktora za KiM... itd.Mislim da zapad treba da se sramoti, jer opravdava ovako ponašanje prištinskih zlocinaca. Rusija i Kina trebaju da se uključe dublje u temu KiM, pa čak i da Srbija zahteva vojno prisustvo navedenih, jer očigledno srpski gradjani nisu ni 1% zaštićeni. Srbiju su zasuli osiromasenim uranijumom, okupirali južnu pokrajinu i sad posmatraju iživljavanje nad srpskom nejači. Da se ovako nešto desi Hrvatima u BiH, Hrvatske snage bi već bile preko granice, jer im to ustav nalaze. Srbija toleriše previše!

  • Rs

    29. maj 2019 | 18:59

    Vala ako i vi ne mozete nista onda smo dotakli dno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA