≫ 

Vulin zahvalio za donaciju infrastrukture, kojom je napravljen jedini helidrom na koji mogu sleteti dva helikoptera istovremeno

Vulin je posebno zahvalio Direktoratu civilnog vazduhoplovstva zbog donacije kompletne infrastrukture za helidrom na Vojnomedicinskoj akademiji

  • 0

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin razgovarao je danas s rukovodstvom Kontrole letenja Srbije i Crne Gore (SMATSA) i Direktorata civilnog vazduhoplovstva o unapređenju saradnje Ministarstva odbrane i Vojske Srbije sa agencijama nadležnim za regulisanje vazdušnog saobraćaja.

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, ministar Vulin je razgovarao s direktorkom Direktorata civilnog vazduhoplovstva Mirjanom Čizmarov i direktorom Kontrole letenja Srbije i Crne Gore Predragom Jovanovićem.

Vulin je posebno zahvalio Direktoratu civilnog vazduhoplovstva i direktorki Čizmarov zbog donacije kompletne infrastrukture za helidrom na Vojnomedicinskoj akademiji koji je urađen po najvišim svetskim standardima i koji je jedini helidrom u zemlji koji obezbeđuje uslove za sletanje dva helikoptera istovremeno, danju i noću, u svim meteo uslovima.

Sastanku su prisustvovali i komandant Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane, general-major Duško Žarković, i predstavnici Generalštaba, dodaje se u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA