Američka ambasada: Palmer sa širokim spektrom sagovornika u Beogradu

Predstavnici dela srpske opozicije, među kojima su bili Dragan Ðilas i Vuk Jeremić, sastali su se danas u Beogradu sa Metju Palmerom, iza zatvorenih vrata

  • 3

Zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD Metju Palmer posetio je Beograd kako bi se sastao sa širokim sprektrom sagovornika, uključujući predsednika, premijerku i druge ministre u vladi Srbije, predstavnike civilnog društva, akademske zajednice, novinare i predstavnike opozicije, rečeno je Tanjugu u američkoj ambasadi.

- Baš kao što i novinari konsultuju više izvora da bi preneli kompletnu i tačnu priču, i diplomate bolje razumeju demokratsko društvo kada čuju različite stavove - naveli su u Ambasadi u odgovor na pitanje u vezi sa današnjim sastankom Palmera sa delom srpske opozicije.

Sadržaj razgovora nisu naveli.

Predstavnici dela srpske opozicije, među kojima su bili Dragan Ðilas i Vuk Jeremić, sastali su se danas u Beogradu sa Metju Palmerom, iza zatvorenih vrata.

Učesnici razgovora nisu želeli da komentarišu sadržaj razgovora, niti da posle sastanka daju izjave za medije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    11. jun 2019 | 22:09

    Svaki komentar je suvisan

  • pjotr

    12. jun 2019 | 13:27

    komentatori, da ste malo pametniji znali bi da je Palmer Trampovac i da nama ide u prilog što se lideri pseudo države kosovo sastaju sa Klintonovima i Olbrajtovom koje Tramp ne simpatiše. ako ne poznajete prilike na svetskoj političkoj sceni bolje da ćutite jer vašim tandrljanjem protiv Palmera i bilo kojeg Trampovog čoveka direktno štetite spoljnoj politici Srbije. 21 vek je mnoge stvari su se promenile..... Ako su nam Klintonovi bili neprijatelji Tramp to nije i prvo razmislite pa onda lupetajte.

  • Avram

    12. jun 2019 | 09:46

    Otisli po platu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA