Velike promene u Srpskoj naprednoj stranci u narednih nekoliko meseci

Mnogo je onih koji nisu dobro radili, koji su gledali svoje, a ne opšte dobro i zato ne treba da budu iznenađeni - rekao je neimenovani izvor iz vrha stranke, prenosi Blic

  • 14

Drastične promene očekuju Srpsku naprednu stranku u narednih nekoliko meseci, piše danas Blic i navodi da će biti zamenjen deo rukovodstva koji se "odrodio od naroda", a da je u problemu i jedan ministar.

- Ne radi se o dva-tri imena, mnogi će biti zamenjeni - rekao je neimenovani izvor Blica iz vrha SNS.

Kako navodi sagovornik lista, mnogo je onih koji nisu dobro radili, koji su gledali svoje, a ne opšte dobro i zato ne treba da budu iznenađeni.

Isti izvor rekao je da je predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić prethodnih meseci obilazio odbore, nekada i više opština dnevno i da je redovno o svim dešavanjima obavestavao Aleksandra Vučića.

SNS GO SEDNICA Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić prethodnih meseci obilazio je odbore i redovno o svim dešavanjima obavestavao Aleksandra Vučića, navodi izvor-Foto: Tanjug/Zoran Zestic

- Svi koji su loše ili nezakonito radili upozoreni su, dobili su šansu da to isprave, neki jesu, ali neki su se oglušili o upozorenje i neće moći da kažu da su iznenađeni - navodi sagovornik Blica.

Među onima koji će biti promenjeni su i pojedini vrlo visoki funkcioneri, a spekuliše se da je u problemu i jedan ministar, dodaje sagovornik.

- Koriste pozicije za lično bogaćenje i lične privilegije. Odrodili su se od običnih ljudi i to ne može da ostane nekažnjeno - naveo je sagovornik Blica.

Prema njegovim rečima, posle promena očekuje se i podmlađivanje stranke budući da su se pojedini stariji članovi uspavali i ne trude se koliko su to nekada činili.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA