Odnose Srbije i Nemačke karakteriše razvijena saradnja: Dačić primio nemačkog poslanika Hana

Obostrano je izraženo zadovoljstvo zbog intenziviranja saradnje Srbije sa nemačkim pokrajinama

  • 2

Odnosi Srbije i Nemačke su dobri i karakteriše ih razvijena saradnja u svim segmentima, a dijalog na visokom i najvišem nivou ima konstantan trend unapređenja, ocenjeno je danas u razgovoru prvog potpredsednika Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i portparola za evropsku politiku poslaničke grupe CDU/CSU u Bundestagu i člana odbora za EU i za odbranu Florijana Hana.

Kako je saopšteno iz srpskog Ministarstva spoljnih poslova, kao još jedna potvrda dobrih odnosa izdvojena je ekonomska saradnja i ukazano na značaj nemačkih investicija u Srbiji.

Obostrano je izraženo zadovoljstvo zbog intenziviranja saradnje Srbije sa nemačkim pokrajinama, posebno u oblasti ekonomije, dodaje se u saopšstenju MSP-a.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salamander

    20. jun 2019 | 20:39

    I nadjem izjavu od 23 marta ove godine da je heiko maas ministar spoljnih poslova nemacke (gori od hitlera) kako je bilo ispravno bombardovanje Srbije od nemacke i nato fasisticke vojske sto znaci da bi i sutra to uradili.

  • Salamander

    20. jun 2019 | 20:24

    Sve je to u redu sta li kaze njihov ministar Heiko maas za Srbiju gori od hitlera citao sam njegovu izjavu ne mogu da nadjem a takvih ima malo veci spisak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA