• 23

Jelena Milić otvoreno: Ja se celog života borim da Srbija bude 51. država SAD

Ona je kazala da je nacionalni i državni interes Srbije da se poveže jače sa Sjedinjenim Američkim Državama

  • 23

Predsednica Centra za evroatlantske studije Jelena Milić izjavila je da se celog života bori da Srbija bude 51. država SAD. Ona je to izjavila u emisiji "Crno-beli svet" Đorđa Vukadinovića, preneo je NSPM.

- Podržavam ono što naslućujem kao politiku pokušavanja vezivanja Srbije za evroatlantski svet... Ja se celog života borim da Srbija bude 51 država SAD. Tamo je sve najbolje... ja ovde vidim trend u poslednjih par godina i taj trend podržavam - izjavila je Milić.

Ona je u istoj emisiji kazala da je nacionalni i državni interes Srbije da se poveže jače sa Sjedinjenim Američkim Državama.

(Telegraf.rs/NSPM)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    Trebaceti 1000 zivota i to je pitanje

  • javna ličnost

    A ja im, na primer, celoga života neću oprostiti - o zaboravu da se i ne govori - da su 1994, 1995. i 1999. bombardovali srpski narod i u Krajini, i u Rep.Srpskoj, i u SRJ, neću im oprostiti direktno saučesništvo u "Oluji", neću im oprostiti "Milosrdnog anđela", otimanje Kosova... mnogo, mnogo toga. Bez obzira što je "tamo sve najbolje".

  • Maverick

    Ova je bolesna osoba,treba joj lečenje ako nije prekasno,mada mislim da je preeekasno.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima