Tači se oglasio posle političkog zemljotresa u Prištini

Tači se oglasio objavom na svom Fejsbuk nalogu

  • 4

Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači danas je, posle odluke Ustavnog suda tzv. Kosova da je neustavno formiranje delegacije za dijalog s Beogradom, pozvao na političko jedinstvo u dijalogu s Beogradom, javlja Koha.net.

Tači je na Fejsbuku objavio da "u skladu sa Ustavom i političkom voljom, lideri institucija, politički lideri svih subjekata, treba da se ujedine u procesu dijaloga kako bi postigli mirovni sporazum", koji, kako je istakao, "otvara perspektivu integracije Kosova i okončava izolaciju i stagnaciju".

- Kosovo, nezavisna i integrisana zemlja u EU, NATO-u i UN, u miru i dobrosusedskim odnosima, naša je dužnost prema novim generacijama, koje ne bi trebalo da rastu s međuetničkom mržnjom i sa mnogo toga što smo imali - naveo je Tači.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    27. jun 2019 | 19:24

    Pokaj se i vrati svojim korenima i poreklu da ne bi bog kaznjavao i tvoja nadolazeca pokolenja u nedogled. Pokaj se i vrati se veri kojoj pripadas i kojoj ste vekovima pripadali. Uzmi slavu i otidji u manastir i pokaj se.

  • 🇷🇸

    27. jun 2019 | 19:31

    Ti ima da visiš, pravno sudjenje i da platis za sva zlodela,a KiM nikad nece biti siptarski i turci su ga htjeli pa su se ustali tako cete i vi preko brda i planina pa sve preko atlantika da tamo pravite vasu samostalnu drzavu!Cudi me da ich h i sami neki albanci ne pobiju jer su ubijali i belojalne Albance!Bice ih za odstrel kad krene sve zajedno sa mentorima!

  • Filip

    28. jun 2019 | 07:59

    Da smo mi ozbiljna drzava pregazili bi ih kao plitak potok...oni nam glume drzavu na delu teritorije i stvaraju humanitarnu katastrofu a mi se pravimo ludi kao drzava i otvaramo puteve,fabrike...predsednik ne radi svoj posao!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA