Đuriću zabranjen ulaz na Kosovo ili ne? Najavljen sastanak sa gradonačelnicima sa severa u podne

Juče je Ministarstvo spoljnih poslova tzv. Kosova zabranilo Đuriću i ministru prosvete Mladenu Šarčeviću ulaz na Kosovo, a danas je FoNetu u Kancelariji rečeno da raspored posete i dalje važi

  • 2

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić sastaće se danas u 12 sati u zgradi Opštine Zubin Potok s gradonačelnicima četiri opštine sa severa Kosova i Metohije - Kosovska Mitrovica, Zvečan, Leposavić i Zubin Potok.

Kako je saopšteno iz Kancelarije, posle toga, u 14 sati, u Svečanoj sali Rektorata Prištinskog univerziteta sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici, Ðurić će prisustvovati svečanom obeležavanju godišnjice Univerziteta.

Na svečanosti, izvršni direktor Poštanske štedionice Bojan Kekić uručiće šestorici odličnih studenata iz socijalno ugroženih porodica kartice sa po 20.000 dinara, poklon Banke Poštanske štedionice, dodaje se u saopštenju.

Juče je Ministarstvo spoljnih poslova tzv. Kosova zabranilo Đuriću i ministru prosvete Mladenu Šarčeviću ulaz na Kosovo, a danas je FoNetu u Kancelariji rečeno da raspored posete i dalje važi.

(Telegraf.rs/Tanjug/Fonet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 4 S!!!

    28. jun 2019 | 11:51

    Kako moze da mu bude zabranjen ukazak na kosovo?! Jel kosovo deo srbije??? Kako nekom moze da se zabrani da seta svojom zemljom?! Jel moze neko normalan da to obijasni?! Jel srbija il nije srbija, o ceku se ovde radi???!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA