Slobodan Milošević ponovo danas na Gazimestanu

Građani su se okupili na Gazimestanu, gde se odigrao Kosovski boj, a među njima je bila i delegacija socijalista, predvođena Slobodanom Miloševićem, visokim funkcionerom ove partije, koji igrom slučaja nosi ime i prezime osnivača SPS-a

  • 0

Delegacija Socijalističke partije Srbije (SPS), predvođena Slobodanom Miloševićem, potpredsednikom Izvršnog odbora Glavnog odbora ove stranke, posetila je danas Gazimestan, povodom praznika Vidovdana.

Pravoslavni vernici danas proslavljaju Vidovdan, koji u srpskom narodu takođe nosi snažan istorijski značaj zbog niza sudbinskih događaja vezanih za ovaj datum, između ostalog i za govor nekadašnjeg predsednika Srbije i Jugoslavije Slobodana Miloševića pre tačno 30 godina.

Tim povodom, građani su se okupili na Gazimestanu, gde se odigrao Kosovski boj, a među njima je bila i delegacija socijalista, predvođena Slobodanom Miloševićem, visokim funkcionerom ove partije, koji igrom slučaja nosi ime i prezime osnivača SPS-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA