≫ 

Izdat međunarodni nalog za hapšenje potpredsednika Srpske liste zbog sumnje za ubistvo Ivanovića

Tužilac iz Prištine koji istražuje ubistvo Ivanovića izjavio je da je izdat međunarodni nalog za hapšenje

  • 38

Sud u Prištini je izdao međunarodni nalog za hapšenje potpredsednika Srpske liste, Milana Radojičića, kojeg sumnjiči da je umešan u ubistvo lidera Građanske inicijative Olivera Ivanovića, piše Koha pozivajući se na KTV.

Tužilac iz Prištine koji istražuje ubistvo Ivanovića izjavio je da je izdat međunarodni nalog za hapšenje Radojičica, za koga se sumnja da se krije u Srbiji.

Tzv. Kosovo, inače, nije član Interpola.

Kako je u ponedeljak navela KTV, pre nekoliko meseci Radojičić je ponudio tužiocu Sulj Hodži da ga ispita u Beogradu, ali je Tužilaštvo odbilo da to uradi.

KTV, takođe, navodi da tužilaštvo traži i Zvonka Veselinovića na kojeg je tužilaštvo u Prištini nedavno proširilo istragu, nakon dokumenata odobrenih od strane Euleksa.

Sud u Prišitni je i za Veselinovića izdalo nalog za hapšenje, piše KTV.

Veselinovića sud u Prištini sumnjici za organizovani kriminal, dovođenje u opasnost osoblja UN-a i za ubistvo Ivice Rajičića 2014. godine.

VIDEO: Biografija: Ko je bio Oliver Ivanović?

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andrej

    2. jul 2019 | 09:03

    Ni Radojcic, ni Veselinovic nisu cvecke ali verujte, nemaju nikakve veze sa ubistvom Olivera! Siptare zanima ta njihova druga strana, a to je da njih dvojica imaju najvecu moc da organizuju snazan otpor Srba, siptarima na severu KiM. Poslednji potezi iz Pristine su upravo usmereni ka slabljenju Srpske zajednice sa svih aspekata.

  • Србин са Космта

    2. jul 2019 | 10:20

    шиптарска подметачина! Ми са Космета одлично знамо ко су Милан и Звонко!Да њих нема шиптарима би било лакше да интегришу север! Нека су живи и здрави!!!

  • Kursumlija

    2. jul 2019 | 07:47

    Sve je moguce,gde ima dima tu ima i vatre!Siptari da su hteli da mu naude ne bi ga ni pistali iz zatvora...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA