• 38

Izdat međunarodni nalog za hapšenje potpredsednika Srpske liste zbog sumnje za ubistvo Ivanovića

Tužilac iz Prištine koji istražuje ubistvo Ivanovića izjavio je da je izdat međunarodni nalog za hapšenje

  • 38

Sud u Prištini je izdao međunarodni nalog za hapšenje potpredsednika Srpske liste, Milana Radojičića, kojeg sumnjiči da je umešan u ubistvo lidera Građanske inicijative Olivera Ivanovića, piše Koha pozivajući se na KTV.

Tužilac iz Prištine koji istražuje ubistvo Ivanovića izjavio je da je izdat međunarodni nalog za hapšenje Radojičica, za koga se sumnja da se krije u Srbiji.

Tzv. Kosovo, inače, nije član Interpola.

Kako je u ponedeljak navela KTV, pre nekoliko meseci Radojičić je ponudio tužiocu Sulj Hodži da ga ispita u Beogradu, ali je Tužilaštvo odbilo da to uradi.

KTV, takođe, navodi da tužilaštvo traži i Zvonka Veselinovića na kojeg je tužilaštvo u Prištini nedavno proširilo istragu, nakon dokumenata odobrenih od strane Euleksa.

Sud u Prišitni je i za Veselinovića izdalo nalog za hapšenje, piše KTV.

Veselinovića sud u Prištini sumnjici za organizovani kriminal, dovođenje u opasnost osoblja UN-a i za ubistvo Ivice Rajičića 2014. godine.

VIDEO: Biografija: Ko je bio Oliver Ivanović?

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • Bojan

    Zar je ubica Olivera, jos na slobodi?!!! P.S. Objavite komentar vise...

  • Mihailović

    A šta je sa šiptarom koji je digao pun autobus Srba, što su ga amerikanci odveli sebi u bazu...to za njih nije zločin jer je ubijao Srbe a radio za amerikance

  • plavi safir

    U svom poslednjem intervjuu Ivanović je rekao da se sve promenilo i da su sada za Srbe lošiji naši nego njihovi. On samo zna šta je mislio. Ko zna ko i zašto ga je ubio. Nek mu je laka zemlja.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima