≫ 

Delegacija SPS na komemoraciji Momiru Bulatoviću

Šainović se od svog bivšeg kolege i prijatelja oprostio rečima da će se u narodu primiti izraz dosledan kao Momir Bulatović

  • 4
Pomen Momiru Bulatoviću, Momir Bulatović, venci, Aleksandar Vulin

Foto: mod.gov.rs

Delegacija Socijalističke partije Srbije, koju su činili visoki funkcioneri Vladan Zagrađanin, Nikola Šainović, Predrag Marković i predsednik omladine SPS Uglješa Marković danas su odali poslednju počast bivšem predsedniku Crne Gore i predsedniku vlade SRJ Momiru Bulatoviću.

Šainović se od svog bivšeg kolege i prijatelja oprostio rečima da će se u narodu primiti izraz dosledan kao Momir Bulatović.

Kazao je da su 30 godina vodili bitke, da su prošli kroz borbru za očuvanje srpskog naroda, kroz pobede i tragedije, ali da se na Momirovom blaženom licu nikada nije mogla primetiti neka negativna grimasa.

Obraćanje je Šainović završio izjavljivanjem najdubljeg saučešća u ime predsednika SPS Ivice Dačića, svoje lično ime i kompletnog SPS-a.

VIDEO: Komemoracija povodom smrti Momira Bulatovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S. M.

    2. jul 2019 | 19:32

    Svaka čast delegaciji Socojalističke partije Srbije koju je predvodio gospodin Zagradjanin koji su u ime predsednika Ivice Dačica i Socijalista na komemoraciji iskazali tugu i bol za Momirom Bulatovicem. Laka ti zemlja druže Momir počivaj u miru pored tvog sina koji je prerano umro.

  • Crnogorac a ne milogorac

    2. jul 2019 | 14:30

    Zbogom predsjednice, Crna Gora takvog neće još zadugo imati ,nekoga ko će voditi ovaj narod časno i pošteno, bez srama ,sa obrazom dje mu je i mjesto, nekoga da ima riječ ,da se ne stidimo kad granicu predjemo...

  • Bucko

    2. jul 2019 | 14:20

    Laka ti zemlja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA