≫ 

Posle Beograda, najveći albanski lobista stigao u Preševo, sutra u Prištini

Kako piše Zeri, Engel će u Prištini prisustvovati događajima povodom 4. jula, Dana nezavisnosti SAD

  • 13

Eliot Engel, poslanik i predsedavajući Odbora za spoljne poslove Predstavnikog doma američkog kongresa, nakon boravka u Beogradu, danas je posetio Preševo, a sutra će, prema najavama, boraviti u Prištini gde će prisustvovati događajima povodom 4. jula, Dana nezavisnosti SAD.

Kongresmen i predsedavajući Odbora za spoljne poslove Predstavničkog doma kongresa SAD, posle boravka u Beogradu, sastao sa sa predsednikom opštine Preševo Šćiprimom Arifijem.

Arifi je na svom Fejsbuk profilu objavio zajedničku fotografiju iz jednog restorana sa Engelom, uz potpis: "Fotografija dana: sa američkim kongresmenom i prijateljem Albanaca, gospodinom Eliotom Engelom".

Engel, koji je danas u Beogradu razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem kako je najavljeno, sutra će boraviti u Preševu, opštini na jugu centalne Srbije u kojoj živi većinsko albansko stanovnistvo.

Posle toga će prisustvovati proslavi 4. jula, Dana nezavisnosti SAD, koji će biti obeležen u američkoj ambasadi u Prištini.

Video: Vučić: Albanci zaplenili 16 kamiona sa robom, svi vozači privođeni, 11.jula pucano na kombi

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    3. jul 2019 | 19:21

    Sta ce on u Presevu?? Da podstice siptare na rat?? Da im kaze da krenu sa ubijanjem Srba i nealbanaca?? Da traze pripajanje Siptarima??

  • 👤

    3. jul 2019 | 18:48

    Биологија чини своје. Како изгледа, добро се усудио преко океана. А у Приштину вероватно кренуо да наручи "резервне делове"....

  • Kamy

    3. jul 2019 | 19:03

    ko mu je dozvolio da ide u Presevo, sta trazi tamo? Presevo nije niti moze biti tema pri resavanju kosovskog pitanja. Nasa vlast se tsko mora ophoditi po tom pitanju. Ne dozvoliti nikakvo uplitanje stranaca!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA