Crnogorski mediji preneli da Vučić osniva stranku u CG, sa Andrićevog venca stigao ekspresan odgovor

Ovu informaciju objavile su podgoričke “Vijesti”, pozivajući se na neimenovanog sagovornika, koji navodi da je Vučić takvu mogućnost pominjao najbližim saradnicima u Srpskoj naprednoj stranci

  • 74
Vucic, Podgorica Foto ilustracija: Telegraf/Tanjug/Dimitrije Goll/Profimedia

Crnogorski mediji preneli su danas vest da predsednik Srbije i Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić namerava da formira stranku u Crnoj Gori, posle čega je usledio demant sa Andrićevog venca.

- To je puka izmišljotina - rekli su u Kabinetu predsednika Republike Tanjugu, koji je tražio komentar vesti koja se pojavila u crnogorskim medijima.

Da Vučić razmatra mogućnost formiranja političke stranke ili koalicije u Crnoj Gori objavile su podgoričke “Vijesti”, pozivajući se na neimenovanog sagovornika, koji navodi da je Vučić takvu mogućnost pominjao najbližim saradnicima u Srpskoj naprednoj stranci.

Vijesti spekulišu, pozivajući se na sagovornika, da je ideja da Vučić dobije srpsku stranku, koja bi nakon izbora mogla postati deo široke vladajuće koalicije.

List dalje spekuliše o lošim odnosima između čelnika Demokratskog fronta i predsednika Vučića, a potvrdu za to nalazi i u njegovoj izjavi da je spreman da ugosti predsednika Crne Gore Mila Đukanovića u Beogradu, “kako bi razgovarali, umesto da se stvaraju problemi i tenzije”.

Video: Vučić: Za Srbiju nemoguće da svi koji žele glavnu ulogu budu oni koji su priznali nezavisnost Kosova

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zara

    5. jul 2019 | 07:16

    Crna Gora provocira Srbiju i nista drugo

  • Vuk

    5. jul 2019 | 06:10

    Strasno kakav bezobrazluk. Neko očigledno nema sta da radi pa izmišlja i pravi haos

  • Hana

    5. jul 2019 | 06:35

    Bože, kakve samo izmišljotine Crnogorcima padaju na pamet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA