Prijem za crnogorskog ambasadora: Vučević mu zahvalio za napor u jačanju veza dva naroda (FOTO)

Sagovornici su istakli dugogodišnju uspešnu komunikaciju i plodotvorne aktivnosti

  • 7
Milos Vucevic, ambasador Crne gore Branislav Micunovic Foto: novisad.rs

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je odlazećeg ambasadora Crne Gore u Srbiji Nj. E. Branisalava Mićunovića u Gradskoj kući, i tom prilikom poželeo mu je srdačnu dobrodošlicu, zahvalivši mu se na dosadašnjoj saradnji.

Sagovornici su istakli dugogodišnju uspešnu komunikaciju i plodotvorne aktivnosti i naglasili da će se dobri odnosi Grada Novog Sada i Ambasade Crne Gore u Srbiji nastaviti, na obostrano zadovoljstvo.

Ambasador se zahvalio gradonačelniku na ukazanom poverenju, pruženoj podršci za projekte i aktivnosti crnogorske ambasade i za sav napor uložen u jačanje veza dva naroda. Zvaničnici su ocenili da su odnosi gradova pobratima Novog Sada i Budve oduvek bili na veoma visokom nivou, kao i prijateljski odnosi Novog Sada sa Tivtom, a posebno zahvaljujući povezanosti samih građana.

Milos Vucevic, ambasador Crne gore Branislav Micunovic Miloš Vučević i NJ. E. Branislav Mićunović - Foto: novisad.rs

Kako su rekli, pobratimstvo karakterišu mnogi zajednički projekti, kao i aktivnosti u okviru "EXIT" festivala, pa se i ove godine, u okviru pokreta "EXIT tribe" očekuje veliki spektakl na plaži Buljarica na crnogorskom primorju.

Turizam, privreda, obrazovanje, kultura i sport navedeni su kao oblasti koje pružaju velike mogućnosti za razvoj saradnje Novog Sada i Ambasade Crne Gore u budućnosti, kao i dva velika novosadska projekta Omladinska prestonica Evrope i Evropska prestonica kulture.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Србија

    6. jul 2019 | 14:47

    Која два народа??? То је један народ једна вера

  • ja

    6. jul 2019 | 14:18

    treba im zabraniti ulazak u Srbiju

  • pismo

    6. jul 2019 | 14:57

    Isti onaj sarajevski glumac Hadzifejzovic sto mrzi Srbe, zato su ga i poslali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA