Vučić čestitao košarkašicama na osvojenoj bronzanoj medalji!

Čestitkama su se pridružile i Ana Brnabić, Maja Gojković i Zorana Mihajlović

  • 67
VUCIC KOSOVO POSETA Foto: Tanjug/Rade Prelić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku košarkašicama Srbije koje su osvojile bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Beogradu.

Podsetimo, ženska košarkaška reprezentacija Srbije je u meču za treće mesto pobedila Veliku Britaniju sa 81:55 (25:16, 15:17, 21:6, 20:18 ) u beogradskoj "Štark areni".

- Upućujem iskrene čestitke srpskim košarkašicama na izuzetnoj požrtvovanosti i osvojenoj bronzi! Svaka čast - naveo je predsednik Vučić u čestitki.

Takođe, i predsednica Vlade Ana Brnabić čestitala je košarkašicama Srbije na osvojenom trećem mestu na EP koje je održano u Srbiji i Letoniji.

- Čestitam od srca košarkašicama Srbije na osvojenoj bronzanoj medalji na Evropskom prvenstvu. Vi ste naše šampionke i pravi ste primer kako se bori za svoju zemlju. Ponosni smo na vas i hvala vam što ste nam doneli toliko radosti u prethodnim danima - navodi se u čestitki premijerke Brnabić.

KZM VLADA REZULTATI Ana Brnabić Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Čestitkama su se pridružile i predsednica Narodne skupštine Maja Gojković, kao i potpredsednica Vlade i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost, prof. dr Zorana Mihajlović

- Čestitam vam na odličnoj igri i osvajanju bronzane medalje. Uspehom koji ste postigli na ovom takmičenju pokazali ste da je vaše mesto među najboljima. Verujem da je pred vama još mnogo uspeha i da ćete nastaviti da postižete zapažene rezultate i nižete pobede. Svaka čast, Srbija je ponosna na vas - poručila Gojković košarkašicama.

- Drage devojke, poštovana Marina, od srca vam čestitam osvajanje bronzane medalje! Borile ste se hrabro, onako kako je to i jedino moguće kada se igra za svoju zemlju. Naš ste ponos! Naša želja je da ohrabrimo devojčice i žene da se bave sportom i sigurna sam da su im ove devojke svojim zalaganjem postale najdraži uzori. Drage devojke, još jednom ste pokazale da vam je mesto među najboljima - rekla je Mihajlović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hedona

    7. jul 2019 | 20:26

    Košarkašice su naš ponos, i predsednik koji se ponosi rezultatima naših sportista. Sve čestitke našem košarkoškom timu.

  • Nebojsa

    7. jul 2019 | 22:01

    Svaka cast, ponos Srbije

  • Momo

    7. jul 2019 | 22:14

    Sve cestitke nasim devojkama.Vi ste nas ponos.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA