Lagodno je čuvati zadnjicu i uživati u fotelji: Đukanović kaže da lider SNS nema adekvatnu zamenu

On je priznao da je SNS - koju je okvalifikovao kao najveću političku organizaciju posle Saveza komunista na ovim prostorima - u suštini Vučić

  • 88

Srpska napredna stranka (SNS) danas nema ni približno adekvatnu zamenu za Aleksandra Vučića i zato potpuno opravdano postoji bojazan šta će biti sa njom po njegovom napuštanju čelne funkcije, ocenio je poslanik SNS Vladimir Đukanović.

- Lagodno je čuvati zadnjicu, trljati zadovoljno ruke i uživati u fotelji stečenoj u Vučićevo ime - konstatovao je Đukanović u autorskom tekstu za Blic.

On je priznao da je SNS - koju je okvalifikovao kao najveću političku organizaciju posle Saveza komunista na ovim prostorima - u suštini Vučić.

Obradović, Đukanović, Šormaz, Skupština Đukanović - Foto: Tanjug/Tanja Valic

Ističući kako nema nameru, kao neki drugi, da Vučića odvraća od odlaska sa čela SNS, ako je zaista to naumio, i da ga razume, Đukanović je zapitao zašto bi, na kraju krajeva, Vučić bio taj koji će stranku "da izvlači iz svih mogućih fekalija u koje je uvale neki njeni funkcioneri".

- Neka se sami vade ako su sposobni. Uostalom, za sve ove godine niko od njih se nije ni pokušao kvalitetno da predstavi narodu, jer su uvek računali da će svoje pozicije čuvati zato što će se oslanjati na Vučićeva pleća - zaključio je Đukanović.

(Telegraf.rs/Fonet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • afw

    11. jul 2019 | 13:24

    Vucic ima podrsku 60 %

  • Jaca

    11. jul 2019 | 13:47

    Vucic je jedan i vise takvog majka ne radja!

  • marko84

    11. jul 2019 | 14:13

    Vucic je borac i dosta je ulozio u svoju zemlju za razliku od Đilasa i ostalih koji su bili na vlasti, ne mogu da njim da se porede!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA