≫ 

Makronovom posetom su zadovoljni svi građani Srbije: Đurić o dolasku francuskog predsednika

Đurić je naveo i da je ovo još jedan u nizu značajnih koraka ka unapređenju spoljnopolitičkog položaja Srbije

  • 20

Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić izjavio je danas da su svi građani Srbije zadovoljni posetom francuskog predsednika Emanuela Makrona.

Đurić je naveo i da je ovo još jedan u nizu značajnih koraka ka unapređenju spoljnopolitičkog položaja Srbije zahvaljujući predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću.

- Posetom predsednika Makrona zadovoljni Srbi i svi građani Srbije. Jedan u nizu značajnih koraka na unapređenju spoljnopolitičkog položaja Srbije i uspeh i zasluga za Srbiju predsednika Vučića kao domaćina. Važan evropski lider važne evropske države dočekan kako dolikuje, odnosi unapređeni na korist države i naroda - stoji u objavi.

Đurić se osvrnuo i na one, koji su, kako je rekao, nezadovoljni.

- Nezadovoljni se javaljaju sami - Haradinaj, Đilas, Boško Obradović... govoreći time o sebi i sopstvenoj politici rečitije od bilo kakve kritike. Ne sekirajte se, Srbija ide napred brzo, prestižući vašu mržnju - stoji na zvaničnoj Fejsbuk stranici Marka Đurića.

Francuski predsednik Emanuel Makron boravio je u dvodnevnoj poseti Srbiji. Za vreme njegovog boravka potpisano je preko 20 sporazuma između Srbije i Francuske, a upućene su i neke značajne političke poruke.

VIDEO: Makron se na Kalemegdanu obratio na srpskom jeziku i oduševio građane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Н. С.

    16. jul 2019 | 19:57

    Са којим правом ти говориш у моје име?.

  • El. Comandante

    16. jul 2019 | 20:07

    Pricaj u svoje, a ne u ime svih gradjana. Dokle vise ide vas bezobrazluk...?!

  • Navijac

    16. jul 2019 | 20:29

    Ja kao Gradjanin ove zemlje uopste nisam zadovoljan posetom doticne persone.Tako da bih zamolio sve koje iznose svoje misljenje da me ne ubrajaju u te koji su zadovoljni.Naprotiv ukazuje se tako velika cast gostoprimstvo osobi cija zemlja je bila medju prvim da se Srbija Bombarduje.A da se pritom ni u jednom trenutku ne pomenu zrtve bombardovanja deca civili kojih vise nema.Pritom sto drzava koje je doticni presednik smatra da je nato agresija legitimni ispravni cin protiv jedne male rodoljubive zemlje Srbije.Treba oprostiti ali ne i zaboraviti,to najbolje znaju roditelji cija nevina deca nicim nisu zasluzila da ih danas nema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA