Anita je žena ratnog zločinca Ramuša Haradinaja: Živi luksuznim životom i bavi se raznim poslovima

Međutim, pre nje, Haradinaj je bio u vanbračnoj vezi sa jednom Finkinjom Džoanom Karlson, sa kojom ima i sina, i sa kojom se upoznao, navodno, kada je u Švajcarskoj radio na vratima jednog kluba

  • 60
Ramuš Haradinaj, Anita Mucaj Printscreen/Facebook/Anita Mucaj

Ramuš Haradinaj podneo je ostavku na tu funckiju zbog poziva Haškog tužilaštva da se u svojstvu osumnjičenog javi u Hag, a pismo kojim obaveštava javnost o tome juče je objavio na svom Fejsbuk profilu. Ubrzo mu je svojevrsnu podršku pružila i supruga Anita, koja je njegovo pismo "podelila" na svom nalogu.

Ko je Anita Mucaj, supruga čoveka kog Srbija tereti za svirepe zločine?

Poznato je kada će se Haradinaj naći pred tužiocima Specijalnog suda u Hagu.Poznata je lista zločina nad srpskim stanovništvom na KiM koji se Haradinaju stavljaju na teret, poznata je i njegova sprega sa mafijom, za koju se govori da ga je i dovela na čelo OVK. Poznat je i njegov razvojni put od jednog od komandanata ove terorističke organizacije do funkcionerske fotelje.

Ono što nije poznato tačnije o čemu se malo zna jesu detalji njegovog privatnog života o kom se manje zna i govori u javnosti.

Posle objave da podnosi neopozivu ostavku, Haradinaj je pismo o toj odluci objavio na Fejsbuku. Odmah potom, oglasila s ei njegova supruga Anita Mucaj, koja je na svom profilu "podelila" njegovu objavu i tkao, kako pišu prištinski mediji, pružila mu svojevrsnu podršku.

Naime, ona je njegova druga supruga, koja je inače po profesiji novinarka, zaposlena na RT Kosovo.

Haradinaj se sa plavokosom Anitom upoznao dok je bio aktivan u OVK, i to tako što je ona došla na sastanak sa njim kako bi ga intervjuisala.

Međutim, pre nje, Haradinaj je bio u vanbračnoj vezi sa jednom Finkinjom Džoanom Karlson, sa kojom ima i sina, i sa kojom se upoznao, navodno, kada je u Švajcarskoj radio na vratima jednog kluba.

Vanbračna veza sa njom, navodno je okončana je 2001. godine, kada je on ozbiljno počeo da se bavi politikom.

HARADINAJEVA SUPRUGA AKTIVNA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Iako Haradinaj ne otkriva detalje svog privatnog života, gledanjem fotografija koje njegova supruga redovno objavljuje na društvenim mrežama, mnogo toga se može saznati o tome kuda se kreću i sa kim druže.

Tako se na proslavu desete godišnjice jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova pohvalila sa pevačicom Ritom Orom.

 
 
 
View this post on Instagram
Me krenarine e kombit ne 10 vjetorin e Kosoves shtet te pavarur @ritaora #megjeneratenqelenegjurmeA post shared by Anita Mucaj (@amucaj) on

Haradinaja supruga često prati na njegovim poslovnim putovanjima, pa se tako Anita oglasila sa prijema u Sjedinjenim Američkim Državama, na kom je upoznala nekadašnjeg potpredsednika Džozefa Bajdena.

Neki inostrani mediji opisuju je kao vrlo atraktivnu ženu koja živi luksuznim životom na visokom nivou i koja vodi poslove koji su na indirektan način povezani sa Haradinajevim privatnim kombinacijama mimo politike.

Anita Haradinaj našla se nedavno na udaru medija kada je u javnost isplivala fotografija sa odnmora, na kojoj se vidi da supruga, sada već bivšeg premijera privremenih prištinskih institucija, nosi kupaći marke Luj Viton koji vredi čitavo bogatstvo.

Video: Suze ratnog zločinca: Haradinaju pred novinarima zadrhtao glas posle ostavke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VX

    20. jul 2019 | 16:54

    Treba baš imati želudac pa da ovog žvalavog pustiš na sebe.Pare to ne mogu platiti.

  • ma

    20. jul 2019 | 15:42

    Kako je spavati u krevetu sa osobom koja je klala male bebe?????

  • Kosovka

    20. jul 2019 | 17:10

    Ubicaaa ..ubijao i Srbe i svoje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA