Prva dama Srbije ode u humanitarce

Dragica Nikolić pomoći će u organizaciji manifestacije "Radost Evrope", što će biti početak njenog humanitarnog rada. Predsednikova žena se na porodičnom imanju u Bajčetini već bavi sakupljanjem lekovitog bilja

  • 3

Dragica Nikolić, supruga predsednika Srbije Tomislava Nikolića, pomoći će u organizaciji manifestacije "Radost Evrope", što će biti početak njenog humanitarnog rada kao prve dame.

- Prva dama Srbije i ranije je bila posvećena humanitarnom radu, a sada će imati priliku da mu se još aktivnije posveti. Njene aktivnosti počeće učešćem u pripremama za najznačajniju dečju manifestaciju koja se svakog 5. oktobra održava u Beogradu, a koja ima za cilj da pesmom i igrom spoji mališane iz cele Evope - naveli su sagovornici u Predsedništvu Srbije.

Dragica Nikolić se u Šumadiji na porodičnom imanju u Bajčetini bavi sakupljanjem bilja. Predsednik je otkrio da njegova supruga već ima svoju malu apoteku lekovitog bilja.

(I. M. / Izvor: Press)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA