"Dabogda mu se seme i pleme zatrlo": Ista osoba jutros uputila nove jezive poruke Vučiću

Gostujući u jutarnjem programu tv Prva, predsednik je rekao da policija čeka potvrdu Tvitera da uhapsi osobe koje stoje iza toga, mada, kaže, nije sigurno da su te osobe još u zemlji

  • 63
Vucic pretnje Foto: Tanjug/Dimitrije Goll/Twitter/Alexandrizam

Posle jučerašnje preteće poruke koju je jedan korisnik Tvitera uputio deci Aleksandra Vučića, korisnik ove društvene mreže, pod nadimkom "Alexandrizam" ponovo se oglasio i nastavio u istom maniru.

Naime, on je juče posle objave predsednika Srbije o Železari u Smederevu na Tviteru napisao "Je**m ti Danila mrtvog i nabijem ti na ku**c kljakavu Milicu, šmokljo".

Reagujući na osude korisnika društvenih mreža, ali i državnih funkcionera zbog govora mržnje, pretnje i jezive poruke nastavile su da se nižu.

Tviteraš koji je upisan pod nadimkom "Marco Jelić" napisao je tvit koji je ubrzo potom izbrisao.

- A što oni nama siluju zdrav motak već 7 godina to nikom ništa. Dabogda mu se i seme i pleme zatrlo - na šta mu je "Alexandrizam" odgovorio sa "dabogda".

Aleksandar Vučić, Danilo Vučić, pretnje, Tviter Printscreen/Twitter/Alexandrizam

U toku dana, korisnik upisan pod ovim nadimkom ponovo se oglasio i poručio da se iza profila krije ženska osoba, ali i da nema nikakve veze sa Savezom za Srbiju, kako su neki mediji preneli.

Gostujući u jutarnjem programu tv Prva, predsednik je rekao da policija čeka potvrdu Tvitera da uhapsi osobe koje stoje iza toga, mada, kaže, nije sigurno da su te osobe još u zemlji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dana

    26. jul 2019 | 11:25

    Nadležni organi moraju hitno da reaguju! Ovakve uvrede i pretnje ne smeju proći nekažnjeno!

  • Ljubiša

    26. jul 2019 | 11:14

    E,''junaka'',neka nekome kaže to u oči,ali nemoj posle da se žali.Ovo g. nije iz Srbije.Sakrilo se negde u mišiju rupu i samo cijuče.🐭🐭🐭

  • Kalina

    26. jul 2019 | 11:12

    Ta osoba je ocigleno psihopata!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA