≫ 

Đukanović se oglasio o sastanku sa SzS: Jadno i bedno

Đukanović se oglasio posle sastanka na svom Tviter nalogu

  • 81

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović oglasio se o detaljima zatvorenog sastanka sa predstavnicima opozicije, za koji tvrdi da od strane predstavnika SZS nisu ispoštovana pravila.

Kako je ranije javljeno na Fakultetu političkih nauka u Beogradu održan je zatvoreni sastanak predstavnika vlasti i opozicije, a tema sastanka bila je priprema za dijalog o izbornim uslovima.

Prema N1, sastanku su prisustvovali i ministar policije Nebojša Stefanović, poslanici Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije Vladimir Orlić i Vladimir Đukanović, lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, kao i poslanica u Skupštini Srbije Marinika Tepić.

Đukanović se oglasio posle sastanka na svom Tviter nalogu i napisao da su, kako je rekao, gospoda iz Saveza za Srbiju namerno pozvala N1 i time prekršila pravilo moderatora.

- Na predlog Fonda za otvoreno društvo, uz pravilo koje je moderator definisao da nema medija, pristali samo da dođemo na skup na kome bi govorili o izborima. Gospoda iz Saveza za Srbiju su namerno pozvali N1 i time prekšili pravilo moderatora. Jadno i bedno! - stoji u Đukanovićevoj objavi.

 

Iako je rečeno da je tema sastanka bila priprema za dijalog o izbornim uslovima, Đukanović je ovu tvrdnju demantovao, takođe na svom Tviter nalogu.

- Skup je bio prezentacija Cesida i Crte. To je bila tema, a ne pregovori - napisao je on.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA