≫ 

Razgovor o unapređenju bilateralnih odnosa: Brnabić se sastala sa ambasadorkom Portugalije

Brnabić je, čestitajući ambasadorki imenovanje na novu dužnost, izrazila uverenje da će konstruktivna i uspešna saradnja dve zemlje biti nastavljena

  • 0
Ana Brnabic Foto: Tanjug/Vlada Srbije/Slobodan Miljevic

Premijerka Ana Brnabić razgovarala je danas sa novoimenovanom ambasadorkom Portugala u Srbiji Marijom Varhinia Mendes da Silva Pinom o unapređenju bilateralnih odnosa i ekonomske saradnje.

Brnabić je, čestitajući ambasadorki imenovanje na novu dužnost, izrazila uverenje da će konstruktivna i uspešna saradnja dve zemlje biti nastavljena, kao i da će se prijateljski odnosi dodatno učvrstiti.

Ana Brnabic Foto: Tanjug/Vlada Srbije/Slobodan Miljevic

Premijerka Brnabić je istakla da su dosadašnji bilateralni odnosi veoma dobri i da ih karakteriše saradnja na svim poljima, navodi se u saopštenju Kancelarije Vlade za saradnju s medijima .

Ambasadorka Portugala je istakla da će se fokusirati na jačanje ekonomske i privredne saradnje i ocenila da na tom planu ima prostora za unapređenje odnosa. 

Sagovornice su izrazile uverenje da će intenziviranje privredne saradnje privući nove portugalske investicije u Srbiju.

Premijerka Brnabić je zahvalila na kontinuiranoj podršci Portugala evropskim integracijama Srbije i izrazila očekivanje da će ona biti nastavljena i u budućnosti.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA