Politička bura u Prištini se nastavlja: Veselji prkosi Tačiju, za danas zakazao sednicu

Predsednik tzv. Kosva Hašim Tači ranije je zvanično zatražio od Veseljija, lidera PAN koalicije, da predloži ime novog mandatara kako bi se formirala nova vlada

  • 4

Predsedavajući Skupštine tzv. Kosova Kadri Veselji zakazao je za danas u 11 sati sednicu predsedništva skupštine sa jednom tačkom dnevnog reda - raspuštanje skupštine, prenosi danas Koha.

Većina kosovskih parlamentarnih političkih stranaka već je iznela stav da bi, posle ostavke kosovskog premijera Ramuša Haradinaja, trebalo održati izbore, navela je Koha.

Predsednik tzv. Kosva Hašim Tači ranije je zvanično zatražio od Veseljija, lidera PAN koalicije, da predloži ime novog mandatara kako bi se formirala nova vlada.

Veselji, kog na KiM zovu "Gospodar Kosova" je u odgovoru poručio Tačiju da neće biti novog mandatara i ponovio da su izbori neizbežni.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 3OPAH

    5. avgust 2019 | 10:39

    Uh gde je postavljen veselji na glavnoj strani toliko je vazan srbijo batali manipulaciju ne lazi narod pruzite ruku pristini jednom vec da se narod pomiri i zajedno zivu kao nekada greska je to sto politicari nanose mrznju zar ne primećujete da oni glavni kao mašina pričaju brane srbiju a ovamo istina je da je proslo 24 Godine nista se nije izmenilo drze nas glavni politicari u śak dok se ne obogate a kada uzimaju pare dolaze novi i nikada nece da rese krizu molim čedu da se angazuje on je jedini iskren političar kod nas čeda jovanovic molim njega da resi taj problem neka ode nakosovo i sakuplja narod da se dogovori oko priznanje i podele za dva meseca bi on resio sve

  • Sava

    5. avgust 2019 | 11:59

    Zoran je potpuno u pravu. Treba nam svima mir, a ne sa pretimo jedni drugima preko nisana. Danas je 21 vek. Ljudi govore recima koje treba da se razumu. Uvek kaze poslovica stara. Vekovima. Dogovor kucu gradi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA