• 35

"I Milošević je tako razmišljao, ali je zažalio": Haradinaj udario na generala Mojsilovića

Haradinaj je u provokativnoj objavi udario na generala Milana Mojsilovića

  • 35

Premijer privremenih prištinskih institucija u ostavci Ramuš Haradinaj u provokativnoj objavi na svom Fejsbuk nalogu uporedio načelnika Generalštaba Vojske Srbije, generala Milana Mojsilovića sa Slobodanom Miloševićem i rekao da je i nekadašnji predsednik razmišljao kao i general Mojsilović ali je, kako je rekao, zbog toga zažalio.

Haradinaj je na Mojsilovićevu izjavu da srpska vojska ima podršku ruske vojske za sve izazove na Kosovu i Metohiji rekao da je, kako je napisao, i Milošević razmišljao na isti način, ali je, kako Haradinaj kaže, zbog toga zažalio.

- Novi komandant zloglasne stare srpske vojske Milan Mojsilović izjavo je da imaju podršku ruske vojske za izazove na Kosovu. Podsećamo ga da je i Milošević razmišljao na isti način, ali je zažalio. Moraju da prestanu sa tim provokacijama - napisao je Haradinaj u svojoj Fejsbuk objavi.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Malisa

    Ne prljaj casno ime naseg bivseg predsednika svojim jezikom.

  • Partizan pa Bog

    Ker laje vetar nosi , pokusaj siptarcino da napadnes Srbe i Srbiju .

  • Jakol

    Pa nije vise onaj vas Jeljcin tamo, nisu vise Klingtonovi onamo, a i ovde se promenilo. Mnogo se menja! Ne bih vam savetovao da se ponovi, bilo bi svasta razo.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima