"I Milošević je tako razmišljao, ali je zažalio": Haradinaj udario na generala Mojsilovića

Haradinaj je u provokativnoj objavi udario na generala Milana Mojsilovića

  • 35
Ramus Haradinaj

Photo: Profimedia/AFP

Premijer privremenih prištinskih institucija u ostavci Ramuš Haradinaj u provokativnoj objavi na svom Fejsbuk nalogu uporedio načelnika Generalštaba Vojske Srbije, generala Milana Mojsilovića sa Slobodanom Miloševićem i rekao da je i nekadašnji predsednik razmišljao kao i general Mojsilović ali je, kako je rekao, zbog toga zažalio.

Haradinaj je na Mojsilovićevu izjavu da srpska vojska ima podršku ruske vojske za sve izazove na Kosovu i Metohiji rekao da je, kako je napisao, i Milošević razmišljao na isti način, ali je, kako Haradinaj kaže, zbog toga zažalio.

- Novi komandant zloglasne stare srpske vojske Milan Mojsilović izjavo je da imaju podršku ruske vojske za izazove na Kosovu. Podsećamo ga da je i Milošević razmišljao na isti način, ali je zažalio. Moraju da prestanu sa tim provokacijama - napisao je Haradinaj u svojoj Fejsbuk objavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    5. avgust 2019 | 22:24

    DA BI SE POTPUNO OHLADILA ALBANSKA OVK ZLOCINCI UHVATILI I KAZNILI A OSTALE OVK NATERALA NA BEZANIJU U ALBANIJU ZANAVEK NUZNO JE DANAS DA SRBIJA UDJE U VOJNI SAVEZ SA RUSIJOM I RUSKE VOJNE BAZE PO CELOJ SRBIJI I NA KOSOVU I METOHIJI PO CENI DIREKTNOG VOJNOG SUKOBA SA NATO EU. NEMOZE SE VECNO DRZATI OVAKVA SITUACIJA NATO EU VOJNO OKUPIRANE JUZNE SRBIJE KOSOVO I METOHIJE. POREDK KOSOVA I METOHIJE VOJNE RUSKE BAZE SU NUZNE U REJONIMA NA PANCICEVOM VRHU (KOPAONIK)-RASKA-NIS-BEOGRAD -SUBOTICA... RUSKE VOJNE BAZE MORAJU BITI OPREMLJENE SA TESKIM RAKETNIM SISTEMIMA S-400, S-500 KAO I NUKLEARNO ORUZJE UZ POPTUNI VOJNI ,POLITICKI,EKONOMSKI SAVEZ SA RUSIJOM I ODKB... EKONOMSKI I VOJNO SRBIJA BI BILA JAKA DRZAVA ,SRPSKI IZRAEL U CENTRU EVROPE.

  • Rastko

    5. avgust 2019 | 22:11

    Imamo mi Rusku podrsku samo ni mi jos uvek ne znamo za STA tacno a vala ni oni.

  • Crnogorac

    5. avgust 2019 | 21:53

    Samo polako ramuse uska ce ti biti Metohija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA