Pokret socijalista: Jedini zahtev dosovaca - ukinuti Vučića i narod koji glasa

- Dakle, dosovcima bi izborni uslovi valjali samo ako bi ukinuli Vučića i srpski narod koji ga glasa - navodi se u saopštenju

  • 53
Pokret socijalista logo Foto: Promo

Zahtevi dela opozicije koji se odnose na izborne uslove svode na to da se Aleksandru Vučiću potpuno zabrani pravo na rad i bavljenje politikom i da se Srbiji zabrani da odlučuje svojom voljom, slobodno na izborima, kako bi oni mogli da dođu na vlast, poručuju iz Pokreta socijalista.

- Dakle, dosovcima bi izborni uslovi valjali samo ako bi ukinuli Vučića i srpski narod koji ga glasa - navodi se u saopštenju.

Kako kažu, po ceo dan "kukaju i cmizdre" zbog zakona i poslovnika koje su sami donosili, ali ne pominju izborne uslove iz vremena kada je tajkun Ðilas ujedno i vladao Srbijom i kada je marketinškim budžetima kontrolisao i ucenjivao sve medije.

- Nisu im smetali izborni uslovi onda kada su vodili najprljavije kampanje protiv Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića, kada su se bavili najgorim mogućim lažima, uvredama, prisluškivanjima i mnogim drugim nezakonitim radnjama. O kakvim izbornim i medijskim uslovima govore oni koji su iz Predsedništva izbacivali nepodobne novinare da Tadić ne bi dobi nezgodno pitanje? - pitaju u PS.

- Koliko god lagali, mrzeli, pretili Vučiću i njegovoj porodici, vlast bez izbora nećete dobiti, baš kao što nećete moći da Srbiju ponovo privatizujete, opljačkate i uništite - poručuju u PS nakon što je posle sastanka opozicije saopšteno da vlast do danas nije učinila ništa na ispunjenju zahteva opozicije za slobodne i poštene izbore, koji su usvojeni još u decembru, i da će biti jedina odgovorna ukoliko bude bojkota. Ukoliko zahtevi ne budu usvojeni do polovine septembra, opozicija će doneti odluku o bojkotu izbora, poručeno je posle sastanka.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    6. avgust 2019 | 16:52

    Dosovci moraju znati da su oni pokazali da ništa ne znaju, i da građani više neće glasati za njih.

  • Olja

    6. avgust 2019 | 21:26

    Skroz je smesno sto oni ovo rade a nisu svesni da ih narod ne podrzava ni malo.

  • Magi

    7. avgust 2019 | 00:39

    Opozicija bi većini građana da zabrani da postoje, a kukaju kako su njima neka prava uskraćena, žele da nam zabrane da mislimo, svaku istinu okrenu naopako, a govore o nekakvoj cenzuri.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA