• 5

Tužilac koji vodi istragu o ubistvu Olivera Ivanovića ide u penziju?

Ne bih želeo da grešim dušu, jer se bojim da je pravo pitanje koliko ima stvarnog raspoloženja da se istraga sprovede i istraga ubistva Olivera Ivanovića rasvetli - ističe Miroslav Ivanović

  • 5

Povodom nezvaničnih najava da kosovski specijalni tužilac Sulje Hodža koji vodi slučaj ubistva Olivera Ivanovića uskoro odlazi u penziju, Miroslav Ivanović, brat ubijenog za dnevnik Danas ocenjuje da to ne bi trebalo značajnije da utiče na odlaganje istrage, iako smatra da će novom tužiocu svakako biti dato vremena da se upozna sa predmetom.

- Na početku istrage sam ulogu sadašnjeg tužioca shvatio tako da je reč o iskusnijem tužiocu i da je ta činjenica odlučivala pri njegovom izboru.

Imao sam prilike da sa njim jednom ili dva puta razgovaram. Delovao je veoma korektno, ali rezultati istrage govore nešto drugo. Istina, on u tehničkom smislu nije izvršilac, nego nalogodavac.

Ne bih želeo da grešim dušu, jer se bojim da je pravo pitanje koliko ima stvarnog raspoloženja da se istraga sprovede i istraga ubistva Olivera Ivanovića rasvetli - ističe Miroslav Ivanović za Danas.

VIDEO: Snimak Olivera Ivanovića sa sinom nekoliko dana pre ubistva

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Milorad Vujicic

    RUSKE BAZE HITNO.

  • Klimt-Bec

    Doci ce novi pa ce on da resi, sve slucajeve kao i svi predhodni...

  • 011

    ne on ide u penziju tek sledece godine u april ima vreme jos da to privodi do kraja

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima