• 3

Ko je od Albanaca "pevao" pred tužilaštvom u Hagu: Haradinaj otkrio identitet svedoka

Za razliku od njih ja sam načinio drugi izbor, branio sam se ćutanjem - rekao je Haradinaj

  • 3

Premijer privremenih prištinskih institucija u ostavci Ramuš Haradinaj, tokom gostovanja na T7, rekao je da je poslanik Samoopredeljenja, Redžep Seljimi ispitan od strane Specijalnog tužilaštva za ratne zločine OVK, prenosi portal KoSSev.

I dok za sebe kaže da se branio ćutanjem, za Seljimija je Haradinaj, pred kamerama rekao da je on sa druge strane, „pevao“. I ne samo za njega, prenosi KoSSev.

Osim Seljimija, pred specijalnim tužiocem „pevao je“ i bivši komandant OVK i bivši poslanik u Skupštini tzv. Kosova, Rustem Mustafa, dodaje.

- Redžep Seljimi pevao je pred tužilaštvom, kao i Rustem Mustafa. Nema tu ničeg lošeg - rekao je Haradinaj.

Na pitanje novinara T7 „šta mislite pod pevanjem“, Haradinaj je poručio da to kaže u smislu da je poslanik Samoopredeljenja razgovarao sa specijalnim tužiocima, dok za sebe kaže, da se branio ćutanjem.

- Za razliku od njih ja sam načinio drugi izbor, branio sam se ćutanjem - rekao je Haradinaj.

VIDEO: Haradinajevo obraćanje posle saslušanja u Hagu

(Telegraf.rs/KoSSev)

Komentari

  • Bajker

    Razumem da morate da pišete o njima ali ne morate stavljati slike tih nakaza. Želudac mi se okrene kad vidim sliku te nakaze nastale ukrštanjem rodjaka

  • Mihailović

    Ma kakvi američki sud, Srbe su hapsili bez dokaza i osuđivali, a ove ispituju,bilo bi smešno da nije žalosno zbog svih onih nevinih žrtava na kojima su se iživljavali isto kao ustaše i na kraju ih likvidirale,čim je tu amerika i njihovi ljudi tu nema pravde...i tome će kad tad doći kraj...sramota pedofil i njegova žena uništavali zemlje pretvarajuću u svoje poslušnike-kolonije

  • Jakol

    Nije on iso da ga ispituje takozvano tuzilastvo, vec da mu daju spisak ( ne ) zasticenih svedoka!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima